Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Afiseaza

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atmosfera începuturilor fabricării berii și din locurile deosebite ale lumii: Beck’s 1873 Pils, Beck’s Pale Ale, Beck’s Amber Lager și Beck’s Red Ale. Noile beri Beck’s din colecția Taste The World surprind atât prin gustul distinct, precum și prin sursele lor de inspirație.

„Prin această lansare, ne-am dorit să aducem experiența berii din 4 colțuri ale lumii: de la peisajele calde și spiritul liber al Australiei, la atmosfera începuturilor berii în Germania, de la tărâmurile pitorești și caracterul puternic al Marii Britanii, până la nuanțele roșcate ale Irlandei. Noile specialități Beck’s reprezintă o incursiune senzorială – 4 gusturi, 4 tipuri de hamei care contribuie la caracterul deosebit al fiecarui tip de bere”, a declarat Mihaela Curcudel, Associate Brand Manager.

Cele patru beri din colecția Taste The World iau tot ce mai bun din regiunile din care se inspiră și le combină în gusturile pline de aromă și savoare:

  • Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct din reţeta din anul 1873 făurită în Germania şi păstrează prospeţimea tradiţională cu 100% hamei aromatic.
  • Beck’s Pale Ale, bere de tip ale cu 6,3% ABV, are o rețetă inspirată din Marea Britanie și convinge prin gustul puternic, aromat de hamei şi cu o notă fructată.
  • Beck’s Amber Lager, bere lager cu 5,7% ABV, vine cu un gust plin și plăcut de malț, aromat, blând, exact ca stilul de viaţă australian.
  • Beck‘s Red Ale, bere de tip ale cu 4,5% ABV, are o aromă puțin condimentată, inconfundabilă, inspirată de Irlanda, cu o notă intensă de malţ ce completează gustul și desăvârșește.

Cele patru sortimente de Beck’s din colecția Taste The World pot fi găsite la raft începând cu această săptămână. (Comunicat de presa – noiembrie 2018)


Despre Beck’s

Beck’s s-a născut în Germania, în Bremen, la 1873. Își păstrează în continuare neschimbată calitatea și nu se abate de la a respecta Legea Purității Berii, folosind doar cele 4 ingrediente de bază: apă, malţ, hamei și drojdie. Beck’s Ist Bier.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

 

Data actualizarii: 19/11/2018