Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Tartar de Ton Le Vivier, chef Adrian Rosu

Bluefin tuna tartare la Le Vivier (chef Adrian Florin Rosu)

Le Vivier a castigat anul trecut titlul de Cel mai bun oyster & caviar bar din Bucuresti, si, foarte probabil, il va castiga si anul acesta. Sunt importatori directi de fructe de mare de cea mai buna calitate din lume, aduse preponderent din apele reci ale Frantei, din Bretagne, si distribuitori si pentru alte cateva restaurante de top. Nu stiu de unde aduc pestele, insa si acesta este foarte bun. Tartarul de ton, in mod special, este remarcabil: Bluefin Tuna, fructe de capere, masline verzi, coriandru, sos soia, baby spanac si icre de somon. Nu e singurul care a ajuns in Lista cu cele mai bune mancaruri din Bucuresti… (decembrie 2019)

Pret meniu: 55 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close