Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se numără printre cele mai bune restaurante din lume în ceea ce privește selecția de vinuri, conform Wine Spectator, cea mai influentă publicație din industria vinului la nivel mondial.

În cadrul Wine Spectator Awards 2022, BONE Restaurant a primit distincția Award of Excellence pentru lista sa de vinuri. Acest premiu oferă recunoaștere restaurantelor ale căror meniuri de vin prezintă o selecție atentă a producătorilor de calitate, dar și o potrivire tematică cu meniul, atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și soiul.

”O experiență de dining devine completă doar în compania vinului potrivit. De aceea, principalul criteriu după care am selectat cele 210 vinuri din meniul BONE a fost compatibilitatea acestora cu mâncarea gătită în restaurant. Apoi, am urmat principiul diversității soiurilor și ne-am propus ca pentru fiecare dintre soiurile principale să avem mai multe niveluri de preț, încercând să oferim clienților cele mai bune vinuri din fiecare gamă de preț. Nu în ultimul rând, am creat meniul de vinuri cu gândul atmosfera și personalitatea restaurantului BONE. Acestea au fost principiile care ne-au adus aprecierea juriului Wine Spectator Awards.” Daniel Ghilință, Managing Partner BONE Restaurant.

Numărul special al Wine Spectator dedicat acestor premii devine disponibil pentru cititori pe 12 iulie, iar lista câștigătorilor este deja disponibilă pe winespectator.com

Aceste premii, nu numai că ne ghidează cititorii către restaurante cu liste de vinuri impresionante și servicii remarcabile, ci onorează restaurantele pentru realizările și angajamentul lor de a menține standardele de calitate în ceea ce privește oferta de vinuri.” a declarat Marvin R. Shanken, publisher și editor, Wine Spectator.

Despre Wine Spectator

Reprezentat de revista Wine Spectator, o publicație tipărită care ajunge la aproximativ 3 milioane de cititori din întreaga lume, cea mai influentă organizație din domeniul vinului deține, de asemenea, cel mai vast site de vinuri (WineSpectator.com), platforme mobile și o serie de evenimente tematice. Wine Spectator examinează lumea vinului de la podgorie până la masă, explorând rolul vinului în cultura contemporană și oferind recenzii ale experților.

Despre BONE Restaurant

Construit în jurul conceptului surf & turf, restaurantul BONE situat pe Calea Floreasca nr. 198, reunește aromele bogate ale mării și generozitatea pământului într-o experiență culinară unică în București. Atât iubitorii de fructe de mare și pește, cât și cei care apreciază preparatele fine din carne sau vinurile premiate, vor regăsi gustul preferat în meniul BONE. (Comunicat de presa – iulie 2022)

Data actualizarii: 12/07/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close