Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se numără printre cele mai bune restaurante din lume în ceea ce privește selecția de vinuri, conform Wine Spectator, cea mai influentă publicație din industria vinului la nivel mondial.

În cadrul Wine Spectator Awards 2022, BONE Restaurant a primit distincția Award of Excellence pentru lista sa de vinuri. Acest premiu oferă recunoaștere restaurantelor ale căror meniuri de vin prezintă o selecție atentă a producătorilor de calitate, dar și o potrivire tematică cu meniul, atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și soiul.

”O experiență de dining devine completă doar în compania vinului potrivit. De aceea, principalul criteriu după care am selectat cele 210 vinuri din meniul BONE a fost compatibilitatea acestora cu mâncarea gătită în restaurant. Apoi, am urmat principiul diversității soiurilor și ne-am propus ca pentru fiecare dintre soiurile principale să avem mai multe niveluri de preț, încercând să oferim clienților cele mai bune vinuri din fiecare gamă de preț. Nu în ultimul rând, am creat meniul de vinuri cu gândul atmosfera și personalitatea restaurantului BONE. Acestea au fost principiile care ne-au adus aprecierea juriului Wine Spectator Awards.” Daniel Ghilință, Managing Partner BONE Restaurant.

Numărul special al Wine Spectator dedicat acestor premii devine disponibil pentru cititori pe 12 iulie, iar lista câștigătorilor este deja disponibilă pe winespectator.com

Aceste premii, nu numai că ne ghidează cititorii către restaurante cu liste de vinuri impresionante și servicii remarcabile, ci onorează restaurantele pentru realizările și angajamentul lor de a menține standardele de calitate în ceea ce privește oferta de vinuri.” a declarat Marvin R. Shanken, publisher și editor, Wine Spectator.

Despre Wine Spectator

Reprezentat de revista Wine Spectator, o publicație tipărită care ajunge la aproximativ 3 milioane de cititori din întreaga lume, cea mai influentă organizație din domeniul vinului deține, de asemenea, cel mai vast site de vinuri (WineSpectator.com), platforme mobile și o serie de evenimente tematice. Wine Spectator examinează lumea vinului de la podgorie până la masă, explorând rolul vinului în cultura contemporană și oferind recenzii ale experților.

Despre BONE Restaurant

Construit în jurul conceptului surf & turf, restaurantul BONE situat pe Calea Floreasca nr. 198, reunește aromele bogate ale mării și generozitatea pământului într-o experiență culinară unică în București. Atât iubitorii de fructe de mare și pește, cât și cei care apreciază preparatele fine din carne sau vinurile premiate, vor regăsi gustul preferat în meniul BONE. (Comunicat de presa – iulie 2022)

Data actualizarii: 12/07/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close