Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

In fiecare duminica, savurati un brunch opulent in stilul Hilton

Zilele de duminica sunt pentru relaxare, pentru timp dedicat familiei si prietenilor, si pentru mancare delicioasa. Va invitam sa va bucurati de aceste zile frumoase in fiecare duminica la brunch-ul Athenee Palace Hilton, sa savurati un bufet bogat, completat cu statii de servire, deserturi deosebite si o ambianta placuta asigurata de muzica live, servirea impecabila si distractia pentru copii.

Lasati grijile la o parte si bucurati-va de un adevarat ospat creat cu cele mai bune ingrediente locale si italienesti. Bufetul include o selectie bogata de aperitive, fructe de mare, delicatese din carne si branzeturi variate, paste facute in casa si risotto pregatit in stil italian, specialitati din carne rotisata, precum delicioasa porchetta, si dulciuri fabuloase.

SPECIALITATI INCLUSE IN BUFET:

  • LA PORCHETTA – Atractia Brunch-ului nostru este Porchetta, pregatita dupa reteta italiana de friptura de porc umpluta cu ierburi aromate si taiata proaspat de catre bucatarii restaurantului chiar in fata oaspetilor.
  • LA SALUMERIA – O colectie extinsa de branzeturi exceptionale, legume marinate si cele mai delicioase mezeluri italienesti: Prosciutto di Parma, Mortadella di Bologna, Finocchiona Toscana si Spianata Romana, toate proaspat taiate.
  • IL MARE – Nu exista un mod mai placut de a incepe brunch-ul decat cu un pahar de Prosecco si gustul rafinat al fructelor de mare: creveti uriasi, midii proaspete, peste afumat, caviar de Dunare sau salata de caracatita.
  • MOZZARELLA BAR – Aduse proaspat din Italia in fiecare saptamana: cele mai bune specialitati de Burrata di Puglia si Buffalo Mozzarela di Campania.
  • I CLASSICI DI ROBERTO’S – De la Focaccia de casa si pana la Risotto cu fructe de mare sau Penne alla Norma, brunch-ul nostru ofera o selectie de retete clasice, specifice restaurantului Roberto’s.
  • I DOLCI – Brunch-ul nu poate fi complet fara deliciile dulci: prajituri asortate, bomboane, Tiramisú, Panna-cotta, crostata – cele mai bune deserturi de inspiratie italiana si franceza.

Pentru cei care doresc o zi de relaxare, brunch-ul de la Athenee Palace Hilton este locul perfect! Invitati-va prietenii in fiecare duminica in restaurantul Roberto’s, la Sunday Brunch incepand cu ora 13:00, pana la 16:30.

250 RON/persoana

Copiii sub 10 ani beneficiaza de gratuitate. Divertismentul pentru copii este disponibil pe tot parcursul brunch-ului in spatiul special amenajat.

Reduceri de 20% la orice brunch sunt aplicabile pentru toti detinatorii de Centennial Card.

Pentru rezervari contactati: +40 731 305 777 sau email reservations@robertos.ro (Daniel Catoi – octombrie 2017)

Brunch is back! - Athenee Palace Hilton Bucuresti

Data actualizarii: 13/10/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close