Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Afiseaza

In fiecare duminica, savurati un brunch opulent in stilul Hilton

Zilele de duminica sunt pentru relaxare, pentru timp dedicat familiei si prietenilor, si pentru mancare delicioasa. Va invitam sa va bucurati de aceste zile frumoase in fiecare duminica la brunch-ul Athenee Palace Hilton, sa savurati un bufet bogat, completat cu statii de servire, deserturi deosebite si o ambianta placuta asigurata de muzica live, servirea impecabila si distractia pentru copii.

Lasati grijile la o parte si bucurati-va de un adevarat ospat creat cu cele mai bune ingrediente locale si italienesti. Bufetul include o selectie bogata de aperitive, fructe de mare, delicatese din carne si branzeturi variate, paste facute in casa si risotto pregatit in stil italian, specialitati din carne rotisata, precum delicioasa porchetta, si dulciuri fabuloase.

SPECIALITATI INCLUSE IN BUFET:

  • LA PORCHETTA – Atractia Brunch-ului nostru este Porchetta, pregatita dupa reteta italiana de friptura de porc umpluta cu ierburi aromate si taiata proaspat de catre bucatarii restaurantului chiar in fata oaspetilor.
  • LA SALUMERIA – O colectie extinsa de branzeturi exceptionale, legume marinate si cele mai delicioase mezeluri italienesti: Prosciutto di Parma, Mortadella di Bologna, Finocchiona Toscana si Spianata Romana, toate proaspat taiate.
  • IL MARE – Nu exista un mod mai placut de a incepe brunch-ul decat cu un pahar de Prosecco si gustul rafinat al fructelor de mare: creveti uriasi, midii proaspete, peste afumat, caviar de Dunare sau salata de caracatita.
  • MOZZARELLA BAR – Aduse proaspat din Italia in fiecare saptamana: cele mai bune specialitati de Burrata di Puglia si Buffalo Mozzarela di Campania.
  • I CLASSICI DI ROBERTO’S – De la Focaccia de casa si pana la Risotto cu fructe de mare sau Penne alla Norma, brunch-ul nostru ofera o selectie de retete clasice, specifice restaurantului Roberto’s.
  • I DOLCI – Brunch-ul nu poate fi complet fara deliciile dulci: prajituri asortate, bomboane, Tiramisú, Panna-cotta, crostata – cele mai bune deserturi de inspiratie italiana si franceza.

Pentru cei care doresc o zi de relaxare, brunch-ul de la Athenee Palace Hilton este locul perfect! Invitati-va prietenii in fiecare duminica in restaurantul Roberto’s, la Sunday Brunch incepand cu ora 13:00, pana la 16:30.

250 RON/persoana

Copiii sub 10 ani beneficiaza de gratuitate. Divertismentul pentru copii este disponibil pe tot parcursul brunch-ului in spatiul special amenajat.

Reduceri de 20% la orice brunch sunt aplicabile pentru toti detinatorii de Centennial Card.

Pentru rezervari contactati: +40 731 305 777 sau email reservations@robertos.ro (Daniel Catoi – octombrie 2017)

Brunch is back! - Athenee Palace Hilton Bucuresti

Data actualizarii: 13/10/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close