Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Afiseaza

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octombrie 2018, o bucatareasa/un bucatar la resedinta Ambasadorului.

Aveti studii liceale incheiate si specializarea de bucatar, in mod ideal in domeniul gastronomiei de inalta clasa si ati acumulat deja experienta practica. Sunteti familiarizat cu evolutiile inovatoare si tendintele din gastronomia moderna, precum si cu prezentarea estetica a acestora. Puteti lucra in situatii de stres, aveti o conditie fizica buna, sunteti de incredere si lucrati cu placere in echipa. Va place sa fiti creativ cu alimentele si va distingeti prin indemanare, organizare eficienta, precum si un mod economic de lucru. Ne dorim bune maniere, un aspect ingrijit si atitudine amabila precum si dedicare si independenta. Programul de lucru flexibil si eventualele ore suplimentare, seara, la sfarsit de saptamana sau in zilele de sarbatoare nu reprezinta o problema pentru dvs. Cunostinte bune de limba engleza (eventual si de limba germana) reprezinta un avantaj.

Responsabilitatile dumneavoastra viitoare vor cuprinde:

  • Stabilirea meniului si a ordinii preparatelor la evenimente, cu precadere in cadrul resedintei ambasadorului (mese, cocktailuri sau receptii)
  • achizitii si organizarea muncii
  • prepararea meniului la resedinta cu mise-en-place corespunzator
  • pregatirea atat a meniurilor clasice cat si a specialitatilor internationale
  • respectarea reglementarilor privind igiena locului de munca si a produselor alimentare
  • acordarea de sprijin la gestionarea evenimentelor, eventual si la pregatirea locatiei
  • asigurarea ordinii si curateniei la locul de munca

Ce va oferim?

  • Norma intreaga de munca (40 ore / saptamana)
  • O activitate interesanta intr-un mediu multilinguistic
  • Un mediu de lucru placut in cadrul echipei de la resedinta sau ambasada
  • Fiind un angajator care respecta viata de familie, in functie de programul activitatilor de serviciu, va oferim program de lucru flexibil, precum si reducerea taxei de scolarizare la Scoala Germana Bucuresti
  • Raporturile de munca se vor desfasura in baza unui contract individual de munca, in conformitate cu legislatia muncii din Romania
  • Salariul se supune uzantelor locale si este stabilit in conformitate cu schema de salarizare a ambasadei
  • Contractul de munca se va incheia, initial, pe o durata determinata de un an, putand fi transformat ulterior intr-un contract pe durata nedeterminata.

Va rugam sa va depuneti dosarul de candidatura impreuna cu urmatoarele acte si documente justificative pana la 25.09.2018:

  • CV cuprinzand o succinta prezentare a parcursului educational, precum si a experientei profesionale
  • copie a documentului de absolvire a scolii; dupa caz, copia certificatului de specializare/a certificatelor de munca
  • referinte
  • scrisoare de intentie in limba romana, germana sau engleza

prin posta sau prin e-mail catre:

Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti in atentia domnului Peter Küppers
Str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade nr. 6-8 011849 Bucuresti
e-mail: vw-10@buka.diplo.de

Descarca fisierul cu anuntul (click pentru descarcare)

Resedinta Ambasadorului Germaniei

Data actualizarii: 06/09/2018