Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octombrie 2018, o bucatareasa/un bucatar la resedinta Ambasadorului.

Aveti studii liceale incheiate si specializarea de bucatar, in mod ideal in domeniul gastronomiei de inalta clasa si ati acumulat deja experienta practica. Sunteti familiarizat cu evolutiile inovatoare si tendintele din gastronomia moderna, precum si cu prezentarea estetica a acestora. Puteti lucra in situatii de stres, aveti o conditie fizica buna, sunteti de incredere si lucrati cu placere in echipa. Va place sa fiti creativ cu alimentele si va distingeti prin indemanare, organizare eficienta, precum si un mod economic de lucru. Ne dorim bune maniere, un aspect ingrijit si atitudine amabila precum si dedicare si independenta. Programul de lucru flexibil si eventualele ore suplimentare, seara, la sfarsit de saptamana sau in zilele de sarbatoare nu reprezinta o problema pentru dvs. Cunostinte bune de limba engleza (eventual si de limba germana) reprezinta un avantaj.

Responsabilitatile dumneavoastra viitoare vor cuprinde:

  • Stabilirea meniului si a ordinii preparatelor la evenimente, cu precadere in cadrul resedintei ambasadorului (mese, cocktailuri sau receptii)
  • achizitii si organizarea muncii
  • prepararea meniului la resedinta cu mise-en-place corespunzator
  • pregatirea atat a meniurilor clasice cat si a specialitatilor internationale
  • respectarea reglementarilor privind igiena locului de munca si a produselor alimentare
  • acordarea de sprijin la gestionarea evenimentelor, eventual si la pregatirea locatiei
  • asigurarea ordinii si curateniei la locul de munca

Ce va oferim?

  • Norma intreaga de munca (40 ore / saptamana)
  • O activitate interesanta intr-un mediu multilinguistic
  • Un mediu de lucru placut in cadrul echipei de la resedinta sau ambasada
  • Fiind un angajator care respecta viata de familie, in functie de programul activitatilor de serviciu, va oferim program de lucru flexibil, precum si reducerea taxei de scolarizare la Scoala Germana Bucuresti
  • Raporturile de munca se vor desfasura in baza unui contract individual de munca, in conformitate cu legislatia muncii din Romania
  • Salariul se supune uzantelor locale si este stabilit in conformitate cu schema de salarizare a ambasadei
  • Contractul de munca se va incheia, initial, pe o durata determinata de un an, putand fi transformat ulterior intr-un contract pe durata nedeterminata.

Va rugam sa va depuneti dosarul de candidatura impreuna cu urmatoarele acte si documente justificative pana la 25.09.2018:

  • CV cuprinzand o succinta prezentare a parcursului educational, precum si a experientei profesionale
  • copie a documentului de absolvire a scolii; dupa caz, copia certificatului de specializare/a certificatelor de munca
  • referinte
  • scrisoare de intentie in limba romana, germana sau engleza

prin posta sau prin e-mail catre:

Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti in atentia domnului Peter Küppers
Str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade nr. 6-8 011849 Bucuresti
e-mail: vw-10@buka.diplo.de

Descarca fisierul cu anuntul (click pentru descarcare)

Resedinta Ambasadorului Germaniei

Data actualizarii: 06/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close