Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Să sărbătorim acasă Floriile cu bucate blagoslovite de la Locanta Jariștea!

Preparate pascale de la Locanta JaristeaKera Calița vă poftește de Duminica Floriilor să gustați meniul special pregătit pentru această Sărbătoare de către echipa de bucătari experimentați care lucrează, sub atenta sa priveghere, în condiții de igienă desăvârșită. Iată ce puteți primi chiar la Dumneavoastră acasă, cu rugămintea să comandați din timp, cu 24 de ore înainte:
Antreuri pescărești firitisite

-casoletă cu icre de crap de Dunăre tescuite cu mare iscusință – 200 grame
-pastetă rafinată cu anșoa – 200 grame

-ruladă de somon cu spanac – 200 grame

Felul doi … să te lingi pe degete de bun ce e!

-păstrăv de munte de la Sâmbăta de Sus prăjit rondele și însoțit de mămăliguță aurie și mujdei de usturoi – 350 grame
sau
-saramură de păstrăv de munte întreg cu mămăliguță și felurite miroasne – 350 grame

Desert crăiesc binecuvântat

-plăcintă cu brânză dulce, stafide botezate în rom și șofran adus anume de la Gibraltar

Prețul pachetului – numai 90 lei, curierul fiind inclus în tarif!
Iar din partea Casei, veți primi în dar și… o cremă de zahăr ars!
Comenzile se pot face la unul dintre următoarele numere de telefon:

0721 961 936
0775 609 233
0770 948 868

Se livrează în fiecare zi a săptămânii – inclusiv sâmbăta și duminica! – în intervalul orar 11.00 – 20.30, în orice parte a orașului București.
Kera Calița vă urează „Sănătate în bucate”!

Lumina sfântă a Paștilor pe mesele noastre binecuvântate! Bunătăți de la Locanta Jariștea

Preparate pascale de la Locanta JaristeaNu e trufie să ai masa întinsă de Paște și plină de hrană sfințită, fiindcă așa ne este dat încă de la începuturi.

Kera Calița vă poftește să gustați meniul special pregătit pentru această Sărbătoare de către echipa de bucătari experimentați care lucrează, sub atenta sa priveghere, în condiții de igienă desăvârșită. Iată ce puteți primi chiar la Dumneavoastră acasă, cu rugămintea să comandați din timp, cu 24 de ore înainte:

Panerul tradițional…cu 12 ouă roșii vopsite cu mâna ei de către Jupâneasă!Drob de miel a la Jariștea – 300 grame

Verdețuri de primăvară – 5 fire de ceapă verde, 5 fire de usturoi verde, 5 ridichi de lună ochioase

Ruladă domnească de brânză cu legume – 300 grame

Ciorbă de miel făcută cu mermetisire după o rețetă veche levantină – 1 litru și jumătate

Friptură de miel la cuptor cu pachețele de fasole verde – 500 grame

Sau

Pulpă de curcan cu sos la tavă și garnitură de cartofi copți întregi – 500 grame

Pâineturile trebuincioase

Pască cu belșug de ouă și brânză dulce – 300 grame

Prețul pachetului de Paște este de numai 200 lei, curierul
fiind inclus în acest tarif!

Din partea Casei, veți primi în dar și… 3 mere coapte înmiresmate cu scorțișoară!

Comenzile se pot face la unul dintre următoarele numere de telefon:

0721 961 936
0775 609 233
0770 948 868

Ultima comandă se primește vineri 17 Aprilie orele 20.30 și livrările se fac până pe data de 18 Aprilie la ora 20.30. (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Preparate pascale de la Locanta Jaristea

Data actualizarii: 07/04/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close