Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Afiseaza
comentarii

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger King a lansat o noua campanie publicitara cu un mare impact vizual, pentru burgerul sau Whopper, in care se foloseste de imaginea unui burger vechi de 28 de zile lasat sa mucegaiasca. Scopul campaniei este sa convinga clientii asupra faptului ca Burger King a renuntat la conservantii din acest tip de burger.

Lantul de restaurante cu sediul in Miami spune ca a eliminat conservantii artificiali din acest burger din mai multe tari din Europa (Franta, Suedia, Spania) si din aproximativ 400 din cele peste 7.300 de restaurante din SUA, insa planul este ca pana la finalul acestui an sa fie eliminati conservantii din toate restaurantele Burger King din SUA si o parte semnificativa din Europa.

O miscare asemanantoare a facut-o si lantul McDonald’s, care in 2018 a eliminate culorile, aromele si conservantii artificiali din 7 dintre burgerii aflati in oferta sa. (Daniel Catoi – februarie 2020)

Sursele: Herald-WhigCNN Business

Photo credit: Burger King via CNN Business

Photo credit: Burger King via The Associated Press

Photo credit: Burger King via CNN Business

Data actualizarii: 20/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close