Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

Afiseaza

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger King a lansat o noua campanie publicitara cu un mare impact vizual, pentru burgerul sau Whopper, in care se foloseste de imaginea unui burger vechi de 28 de zile lasat sa mucegaiasca. Scopul campaniei este sa convinga clientii asupra faptului ca Burger King a renuntat la conservantii din acest tip de burger.

Lantul de restaurante cu sediul in Miami spune ca a eliminat conservantii artificiali din acest burger din mai multe tari din Europa (Franta, Suedia, Spania) si din aproximativ 400 din cele peste 7.300 de restaurante din SUA, insa planul este ca pana la finalul acestui an sa fie eliminati conservantii din toate restaurantele Burger King din SUA si o parte semnificativa din Europa.

O miscare asemanantoare a facut-o si lantul McDonald’s, care in 2018 a eliminate culorile, aromele si conservantii artificiali din 7 dintre burgerii aflati in oferta sa. (Daniel Catoi – februarie 2020)

Sursele: Herald-WhigCNN Business

Photo credit: Burger King via CNN Business

Photo credit: Burger King via The Associated Press

Photo credit: Burger King via CNN Business

Data actualizarii: 20/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.