Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Incepand cu 30 martie restaurantul Argentine (Herastrau) se alatura li...

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

Afiseaza

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger King a lansat o noua campanie publicitara cu un mare impact vizual, pentru burgerul sau Whopper, in care se foloseste de imaginea unui burger vechi de 28 de zile lasat sa mucegaiasca. Scopul campaniei este sa convinga clientii asupra faptului ca Burger King a renuntat la conservantii din acest tip de burger.

Lantul de restaurante cu sediul in Miami spune ca a eliminat conservantii artificiali din acest burger din mai multe tari din Europa (Franta, Suedia, Spania) si din aproximativ 400 din cele peste 7.300 de restaurante din SUA, insa planul este ca pana la finalul acestui an sa fie eliminati conservantii din toate restaurantele Burger King din SUA si o parte semnificativa din Europa.

O miscare asemanantoare a facut-o si lantul McDonald’s, care in 2018 a eliminate culorile, aromele si conservantii artificiali din 7 dintre burgerii aflati in oferta sa. (Daniel Catoi – februarie 2020)

Sursele: Herald-WhigCNN Business

Photo credit: Burger King via CNN Business

Photo credit: Burger King via The Associated Press

Photo credit: Burger King via CNN Business

Data actualizarii: 20/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.