Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Afiseaza

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton întâmpină sezonul de toamnă / iarnă cu un concept revigorat și vă invită să savurați un nou meniu și o listă extinsă de vinuri. Conceptul Bistro & Wine Bar împrospătează atmosfera locului printr-o ofertă inspirată de creații gastronomice delicioase, combinate cu o selecție aleasă de vinuri locale și internaționale.

Meniu variat și bunătăți dulci în Vitrina cu Deserturi

Lista de preparate culinare incluse în noul meniu încântă prin prezența unor rețete internaționale inedite: de la supa tradițională chiliană din fructe de mare Paila Marina la delicatesa peruviană din carne de vită Lomo Saltado, de la Ton Saint Remy și Fajitas în tigaie fierbinte, până la platouri tradiționale românești servite cu cele mai bune condimente. Vegetarienii vor fi încântați de gustul Ratatouille à la Nicoise, în timp ce iubitorii de carne pot savura burgeri și fripturi delicioase. Diminețile de toamnă vor deveni mai frumoase cu opțiunile de mic dejun a-la-carte, incluzând ouă preparate la comandă, produse de patiserie și smoothie-uri sănătoase. Pentru amatorii de dulciuri, deserturile și specialitățile de patiserie din Vitrina cu Bunătăți a Café Athénée sunt disponibile pe tot parcursul zilei pentru a fi savurate fie în locație, fie la pachet pentru acasă.

Vinul și Tapas fac după-amiezile mai delicioase

Fie că optați pentru o gustare ușoară pe fugă după o întâlnire în hotel, sau vă bucurați de o masă relaxată în compania prietenilor, puteți alege dintr-o listă extinsă de vinuri de calitate din România, Moldova, Franța și Spania, toate cele 25 de sortimente fiind servite la pahar pentru a fi gustate pe îndelete alături de o selecție de gustări stil tapas, create cu cele mai bune ingrediente – combinația perfectă pentru o după-amiază melancolică de toamnă. Pe înserat, bistro-ul de peste zi se transformă într-un plăcut lounge bar cu muzică în surdină și lumini în ton cu orele amurgului, unde vă puteți relaxa la un pahar de vin.

Muzică live la „Unplugged Wednesdays” în serile de miercuri

În fiecare miercuri seară, luați o pauză de la agitația zilnică a orașului și bucurați-vă de atmosfera relaxată din Café Athénée, ascultând muzică live cântată de Cezar, vocea care va face ca serile de toamnă să devină mai frumoase. Adăugați un pahar de vin și o mâncare bună și cu siguranță vă veți dori să reveniți! (Comunicat de presa – octombrie 2018)

Café Athénée – Bistro & Wine Bar – de la parterul hotelului Athénée Palace Hilton este deschis zilnic între orele 8:00-22:00 și vă întâmpină cu opțiuni variate de servire a mesei (mic dejun, prânz și cină).

Data actualizarii: 04/10/2018