Evaluatorii Restocracy din juriile competitiei Topul Mancarurilor 2019 la lucru… 🙂
Extras dintr-un raport de evaluare al uneia dintre echipele de la Pește, faza de preselectie.
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (1301)
Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...
O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...
Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

Am făcut un sondaj, i-am întrebat pe oameni ce ar face cu banii dac...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...
„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...
În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...
Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...
La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...
Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...
O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...
Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...
Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...
Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...
Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...
SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...
Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...
5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...
Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...
WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...
Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...
Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
Crama veche din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...
Crama nouă din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...
Berăria Gambrinus - latura nouă, din strada Ion Brezoianu, legată d...