Evaluatorii Restocracy din juriile competitiei Topul Mancarurilor 2019 la lucru… 🙂
Extras dintr-un raport de evaluare al uneia dintre echipele de la Pește, faza de preselectie.
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (1326)
Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...
Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...
SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...
Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...
Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...
Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...
Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...
Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...
S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...
O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...
Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

Am făcut un sondaj, i-am întrebat pe oameni ce ar face cu banii dac...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...