Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Exista viata in Caragea 8! Dar nu exsita mancare…

Local boem, terasa de suc si bere Caragea 8 (scris Caragea8 de ei, legat) e un loc interesant al Bucurestiului. Numele inseamna adresa la care au deschis de mai bine de jumatate, o strada linsitita din Bucurestiul vechi din centru. Intre Polona si Calea Dorobantilor, in capatul dinspre Eminescu. Sunt case vechi acolo, blocuri mici, oameni instariti, in general.

Ei au o casa mica, fara etaj, ingusta spre strada si lunga spre in spate, tip vagon, cum se faceau inainte. Amenajarea e simpla, facuta cu cheltuiala putina, pentru clienti care vin acolo pentru altceva, din cate mi-am dat eu seama. Pe aleea ingusta din fata casei au incropit o terasa, in acelasi stil care duce catre boema, ca si tot restul. Si am mai vazut un teren mare in spate, complet gol, viran, in care si-au mai pus cateva mese, facand o terasa foarte interesanta. E ceva improvizat si temporar, fara indoiala, acolo se va ridica un bloc cu apartamente foarte scumpe intr-o zi, cu siguranta.

Noi am ajuns la pranz si nu am vazut sa se intample ceva. Insa punand cap la cap tot ce am vazut in jur, si dupa ce ne-am uitat si pe site, am dedus ca Braseria Caragea8 (asa se prezinta) e un loc pentru evenimente. In special showuri urbane de improvizatie, ceva muzica, stand up comedy, mic teatru…

Foarte bine asta, pentru ca mancarea pare sa aiba un rol absolut marginal in viata din Caragea 8. Meniul e vai de capul lui, mancarea e ceva, asa, cat sa nu-ti ghiortaie matele de foame si te admonesteze ceilalti clienti ca-i deranjezi de la spectacol. Extrem de lenti, desi eram aproape singuri in local. Aveam senzatia ca mai mult ii incurcam cu prezenta noastra. O chelnerita mamoasa a fost, totusi, foarte agreabila, destul de diferita de alt personaj care isi facea de treaba pe acolo.

Asadar, nu-l puneti pe Caragea8 la socoteala ca restaurant, braserie sau chiar bistrou. Local boem, terasa de suc si bere da, poate ceva companie interesanta, oameni care spun si fac ceva pe o scena improvizata, ca sa te uiti la ei, dar nu mancare serioasa. (GB – mai 2019)

Caragea 8, restaurant braserie in zona Dorobantilor

Terasa Caragea8 si strada care-i poarta numele
Data actualizarii: 20/11/2021

Caragea8  - Str. Ioan Voda Caragea, nr. 8

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close