Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

In vreo 8 ore. Cam atat ar lua sa-si explici unui nou venit ce ar ...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

Infinitea e unul dintre cele mai frumoase si mai placute locuri as...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

La mancare si restaurante, Bucurestiul a ajuns din urma Europa Central...

Caju by Joseph Hadad e un restaurant cu mâncare bună, toată lumea e...

Bucurestiul are unele dintre cele mai frumoase restaurante si cafenele...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Aperitivo e o terasa – lounge indelung asteptata in Herastrau, de vr...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Foarte frumoasa casa aceea boiereasca din Piata Amzei, in coltul de pe...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Pe 12 iulie 2018, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea oficiala a ...

Micul bistrou de langa casa de bilete a Atheneului Roman pare sa fie u...

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaz...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lanse...

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, ...

Aceea a fost casa lui Nicu Ceausecu, cand taica-su facea ce voia in ta...

Descoperirea Arc Bakery a fost una dintre surprizele placute ale sezon...

Restaurant Scoici și Creveți, oaza ta de relaxare chiar în mijlocul...

Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una m...

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Restaurantul Belli Siciliani este compus exclusiv din membri ai famili...

Joi, 14 iunie 2018, a avut loc lansarea oficială a BistroMar o pescă...

O noua platforma globala care permite utilizatorilor sa-si comande man...

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 a...

Shift Pub e un restaurant destul de vechi al Bucurestiului, eu il stiu...

Stiinta fabricarii boemei de larg consum s-a perfectionat destul de mu...

De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 le...

Relais & Châteaux and its chefs act to save the oceans On 8th ...

Lansare inedita la Bookfest Două proiecte editoriale create în scop...

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Fra...

Suento by Gram – o noua oază urbană, ascunsă de agitația orașul...

Timp de o săptămână, consumatorii pot susține proiecte artistice,...

Atelierul de Tarte e un bistrou pe aglomeratul si ciopartitul bulevard...

Chef Marian Huzu lucreaza in bucatarie din anul 1994, adica de la vars...

De cand am inceput sa scriu articole despre restaurante si am facu...

Bucurestiul are unele dintre cele mai frumoase restaurante si cafe...

Atypic e un mic restaurant pe linistita strada Constantin Aricescu din...

Un interviu in Life.ro cu Kana Hashimoto, partener Kanpai si Japan...

Am revenit a nu stiu cata oara in casa aceea din Ion Neculce, si de fi...

Am lansat aplicatia de mobil cu functionalitati extinse, dupa ce i...

Studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fe...

Saptamana trecuta s-a deschis Koketerie, sau "Koketerie bistrou ur...

Faza ieri: ma opresc la o cafenea pe Calea Victoriei, Okfea, chiar...

Iata mancarurile pe care vi le recomanda cei 70 de evaluatori din 30 d...

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios ...

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei...

Nomad a fost una dintre surprizele sezonului. Nomad e unul dintre rest...

O cina traditionala tunisiana inainte de Ramadanul care incepe in cate...

Chef Zoran Savic este croat si are peste 15 ani de experienta ca bucat...

Cand se lasa 19 – 20 mai peste Bucuresti, in gradina de la Merlock r...

Takehiro Shimura s-a nascut la 10 aprilie 1975 in Japonia si in prezen...

O ferma de produse lactate din New Jersey a realizat ceea ce ar putea ...

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantel...

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantul...

Scrie un exaltat pe Facebook: Adrian Port Imposibil de surprins gustul...

Care sunt cele mai inspirate, adecvate contextului, sugestive, atracti...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

Nicolai Schleifer este Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bu...

Linea / Closer To The Moon a fost surpriza de proportii a primaver...

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "To...

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din pa...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Victor Nemes este pilot, instructor moto, a devenit cunoscut odata cu ...

Joi, 19 aprilie 2018, a avut loc festivitatea de premiere a competitie...

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega ...

În weekendul 21-22 aprilie plănuim să ne reintrăm în ritm, să d...

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée Primăvara...

Este randul lui George Baciu, chef intr-unul dintre restaurantele hote...

Bucuresti, 12 aprilie 2018 Hotel Epoque anunta cu mandrie afilierea...

Excelența Sa, Domnul Felipe Guillermo Alvarez de Toledo este un diplo...

Ziua Internațională a Malbec-ului, sărbătorită la data de 17 apri...

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sun...

Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 e la L'Atelier! A doua ...

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt ...

Tendințele anului 2018: Meniuri îndrăznețe cu violete naturale ...

Centrul de Evenimente The President la ceas aniversar! Peste 1000 d...

Cele mai bune ramen si udon din Bucuresti in 2018 sunt la Kanpai Bistr...

Sunt surprinzator de putine restaurante frantuzesti in Bucuresti, si n...

Diferenta dintre marile restaurante si celelalte o vezi, cu adevarat, ...

Zexe Zahana (Icoanei) a inaugurat vineri, 30 martie 2018, o serie de e...

Una dintre tehnicile de baza in trainingul chelnerilor bucuresteni e a...

Invitat la masa la prieteni, cu masa de cina in bucatarie, langa araga...

Afiseaza

Care sunt cele mai inspirate, adecvate contextului, sugestive, atractive, originale, frumoase sau oricum altfel vreti sa le mai etichetati, nume de local (restaurant, cafenea, bar, berarie, winebar, ceainarie, terasa etc.) din Bucuresti? Dar din alte orase?

Dupa ce colectez cat mai multe sugestii, vom face un sondaj pe scara mai mare, in parteneriat cu un grup media, ca sa desemnam un castigator (sau mai multi, eventual un top cativa) si sa-l premiem.

Va multumim dinainte pentru participare!

Iata cateva exemple sugerate pana acum:

  • La 3 betivi,
  • Linea / Closer to the Moon,
  • Beans & Dots,
  • Lacrimi si Sfinti,
  • Animaletto,
  • Dancing Lobster,
  • Raionul de Peste,
  • Belli Siciliani,
  • La Trei Magari,
  • Vacamuuu,
  • Surubelnita,
  • Macaz…

Nume de localuri in Bucuresti


  • Ionut Tomescu :

    Camara lui Tomita, in Brasov in curand (va fi o camara plina cu capricii si delicii)

  • Ivan Laurentiu :

    Barza viezure mânz centru vechi a lui Dinescu

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.