Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Afiseaza

Mihaela Hristea - Vicepreședinte Marketing Tuborg România

Mihaela Hristea – Vicepreședinte Marketing Tuborg România

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de ani de activitate inovatoare și de pionierat în domeniul berii. Progresul continuu face parte din ADN-ul brandului, a cărui călătorie inițiată de fondatorul Carlsberg, J.C. Jacobsen în anul 1847, a avut drept scop primordial perfecționarea artei berăritului și revoluționarea industriei mondiale a berii.

Dovadă imbatabilă a nivelului informațional la care are acces brandul și a importanței pe care o acordă inovației și cercetării este premiul Nobel pentru chimie primit anul acesta de cercetătorul danez Morten Peter Meldal, care a lucrat pentru Carlsberg timp de 23 de ani, în perioada 1988-2011. Distincția i-a fost adjudecată, alături de alți doi colegi, pentru contribuția lor la dezvoltarea chimiei clic și a chimiei bioortogonale. Morten Meldal a descoperit reacția azida-alchina, cunoscută drept prototipul chimiei clic, din întâmplare, în Laboratorul Carlsberg din Valby, în Danemarca, în 2001.

De altfel, în laboratoarele Carlsberg, înființate în anul 1875, se desfășoară permanent cercetări de amploare care le poziționează ca lider mondial în cercetarea științifică orientată spre fabricarea berii. Prin studii, inovații și curajul de a explora teritorii noi au luat naștere tehnici care au revoluționat, de-a lungul anilor, industria mondială a berii. De la purificarea drojdiei, descoperită de prof. dr. Emil Chr. Hansen în anul 1883, care a dus la apariția primei beri lager din lume și a dat startul unei noi ere în acest domeniu sau inventarea scalei pH, până la producerea de noi materii prime de înaltă calitate, surprinzătoare prin calitate și sustenabilitate, toate acestea au drept rezultat o bere de cea mai bună calitate, cu o aromă irezistibilă și proprietăți unice.

„O distincție de un asemenea nivel nici nu putea veni într-un moment mai oportun. Premiul Nobel vine să confirme calitatea muncii depusă de cercetătorii noștri în toate domeniile în care operează. Suntem mândri că în legendarele laboratoare Carlsberg lucrează savanți de un asemenea calibru, astfel că acum, când se împlinesc 175 de ani de când a luat naștere probabil cea mai bună bere din lume, avem și mai multe motive să sărbătorim. Avem planuri din ce în ce mai ambițioase, pentru că, iată, inovația și calitatea sunt parte din ADN-ul nostru si vor fi în topul listei de priorități pentru următoarele decenii”, spune Mihaela Hristea, Vicepreședinte Marketing Tuborg România.

Moștenirea Carlsberg constă în 175 de ani de cercetare continuă și se reflectă în produse și tehnici inovatoare, precum combinarea unică a mai multor tipuri de hamei sau recenta metodă Dry Hopping, care presupune adăugarea hameiurilor în berea proaspătă prin infuzare la rece, după procesul de fermentare, pentru a obține aroma perfectă, prin care este realizată berea Carlsberg LUMA, lansată în această vară în România. (Comunicat de presă – noimebrie 2022)

###

Despre Tuborg România (URBB)

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Tuborg România are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, SKOL Original, Holsten, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner,  Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Carlsberg 175 ani

Data actualizarii: 24/11/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close