Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

Afiseaza

Mihaela Hristea - Vicepreședinte Marketing Tuborg România

Mihaela Hristea – Vicepreședinte Marketing Tuborg România

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de ani de activitate inovatoare și de pionierat în domeniul berii. Progresul continuu face parte din ADN-ul brandului, a cărui călătorie inițiată de fondatorul Carlsberg, J.C. Jacobsen în anul 1847, a avut drept scop primordial perfecționarea artei berăritului și revoluționarea industriei mondiale a berii.

Dovadă imbatabilă a nivelului informațional la care are acces brandul și a importanței pe care o acordă inovației și cercetării este premiul Nobel pentru chimie primit anul acesta de cercetătorul danez Morten Peter Meldal, care a lucrat pentru Carlsberg timp de 23 de ani, în perioada 1988-2011. Distincția i-a fost adjudecată, alături de alți doi colegi, pentru contribuția lor la dezvoltarea chimiei clic și a chimiei bioortogonale. Morten Meldal a descoperit reacția azida-alchina, cunoscută drept prototipul chimiei clic, din întâmplare, în Laboratorul Carlsberg din Valby, în Danemarca, în 2001.

De altfel, în laboratoarele Carlsberg, înființate în anul 1875, se desfășoară permanent cercetări de amploare care le poziționează ca lider mondial în cercetarea științifică orientată spre fabricarea berii. Prin studii, inovații și curajul de a explora teritorii noi au luat naștere tehnici care au revoluționat, de-a lungul anilor, industria mondială a berii. De la purificarea drojdiei, descoperită de prof. dr. Emil Chr. Hansen în anul 1883, care a dus la apariția primei beri lager din lume și a dat startul unei noi ere în acest domeniu sau inventarea scalei pH, până la producerea de noi materii prime de înaltă calitate, surprinzătoare prin calitate și sustenabilitate, toate acestea au drept rezultat o bere de cea mai bună calitate, cu o aromă irezistibilă și proprietăți unice.

„O distincție de un asemenea nivel nici nu putea veni într-un moment mai oportun. Premiul Nobel vine să confirme calitatea muncii depusă de cercetătorii noștri în toate domeniile în care operează. Suntem mândri că în legendarele laboratoare Carlsberg lucrează savanți de un asemenea calibru, astfel că acum, când se împlinesc 175 de ani de când a luat naștere probabil cea mai bună bere din lume, avem și mai multe motive să sărbătorim. Avem planuri din ce în ce mai ambițioase, pentru că, iată, inovația și calitatea sunt parte din ADN-ul nostru si vor fi în topul listei de priorități pentru următoarele decenii”, spune Mihaela Hristea, Vicepreședinte Marketing Tuborg România.

Moștenirea Carlsberg constă în 175 de ani de cercetare continuă și se reflectă în produse și tehnici inovatoare, precum combinarea unică a mai multor tipuri de hamei sau recenta metodă Dry Hopping, care presupune adăugarea hameiurilor în berea proaspătă prin infuzare la rece, după procesul de fermentare, pentru a obține aroma perfectă, prin care este realizată berea Carlsberg LUMA, lansată în această vară în România. (Comunicat de presă – noimebrie 2022)

###

Despre Tuborg România (URBB)

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Tuborg România are un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Carlsberg, SKOL Original, Holsten, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner,  Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Bucur, Somersby, precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Carlsberg 175 ani

Data actualizarii: 24/11/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close