Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, care nu s-a oprit după ce a trecut podul de flori de peste Prut, ci și-a continuat drumul până la București. Meniul de degustare de weekend pregătit de foarte talentatul Chef Patricio Massimino la mai mult decât elegantul Le Bistrot Francais.

Am impresionat-o pe Carolina cu următoarele. Reacția ei se vede în poze…

Speciales Gillardeau Oysters with champagne sabayón and green apple
Saint Jacques Tartar, baby cucumber, finger lime and citrus soy dressing
Champagne Jeeper Grande Asemblage, Reims, Champagne, France

Perfect Egg, porcini, Jamon Iberico de Bellota, celeriac
Conti Ne Perigourdine 2018 Bio, Château Tour des Gendres, Bergerac, France

Pan Seared Turbot, parsley root variations, roasted baby zuchini, beurre blanc
Chablis Grand Cru Bougros 2015, Maison Chanson& Fills , Bourgogne, France

Grilled Black Angus Entrecotte, fondant potato, pumpkin puree and merlot jus
Châteauneuf-du-Pape La Bernardine 2017,Domaine Chapoutier, Châteauneuf-du-Pape, France

Grand Affineur cheese platter
Domaine Tournon Lady’s Lane 2015, Domaine Chapoutier, Victoria, Australia

White Chocolate Michel Cluizel Soup, mango, passion fruit sorbet
Porto Fine Tawny, Graham’s, Oporto, Portugal

*

Prețul surprinzător de mic pentru un restaurant atât de sofisticat cum e Le Bistrot Francais, 350 de lei de persoană, cu toate vinurile acelea excelente incluse…

Carolina, frumoasa basarabeancă
Meniul de degustare de weekend lui Chef Patricio Massimino

Meniul de degustare de weekend, Chef Patricio Massimino

(George Butunoiu – octombrie 2021)

Data actualizarii: 24/10/2021

  • Alexandra :

    De unde sa ii spuna daca si el face poze la mancare?! Intrebarea mea este pe ce combinatie ati ajuns la frumoasa domnisoara? 🙂 Dvs. cu ce culoare a cercului „de disponibilitate” v-ati dus la aceasta intalnire?

  • Dragos17 :

    Ar fi fost minunat daca i-ati fi spus Carolinei ca nu e deloc elegant sa faci poze la ceea ce mananci.

  • Dă-i un răspuns lui Iulian Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close