Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Cofetari cu Spirit de Artist – ediția 2019 Zexe Braserie continu...

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

RO-Wine va prezenta in avanpremiera vinurile anului viitor la Harvest ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri de la crama ...

Afiseaza

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani si-si va deschide un restaurant de top in Bucuresti, acum fiind in cautarea unui spatiu corespunzator. Iata cererea lui, pe care am transcris-o verbatim din franceza:

Caut un loc cu suflet pentru un restaurant în București! Îmi doresc să-mi deschid un restaurant în București, planul este făcut, oalelele mă așteaptă, vesela aşteaptă să fie despachetată și prietenii mă întreabă când vin la masă 🙂

Nu am găsit încă un loc sau casuță care să îmi vorbească, așa că apelez la voi. Nu sunt pretențios (nu foarte!). Iata cum aș vrea să fie: în București, în zonă centrală, cu bucătărie generoasă, fiindcă am multe lucruri de adus cu mine în ţara voastră. Să aibă și grădină ca să avem unde ieși vara cu farfuriile. Nu vreau să fie nici foarte-foarte mare, dar nici foarte-foarte mic. Şi să aibă suflet! Să fie intim, să nu aibă fițe, să  își deschidă porțile pentru oameni frumoși, așa, autentici și simpatici, cum sunt și eu…:)

Va rugam sa ne scrieti pe adresa redactiei (redactia@restocracy.ro), noi urmand sa-i trimitem mesajele care sunt suficient de precise si de detaliata pentru a putea sa fie luate in calcul. Va multumim in numele lui!

Chef francais

Data actualizarii: 04/11/2019

un-mare-chef-francez-isi-va-deschide-un-restaurant-la-bucuresti