Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

Vineri, 24 ianuarie, bistroul La Tartine, din cartierul bucurestean Co...

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Alfredo Seafood investește anual circa 200.000 lei, în măsuri de si...

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Afiseaza

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani si-si va deschide un restaurant de top in Bucuresti, acum fiind in cautarea unui spatiu corespunzator. Iata cererea lui, pe care am transcris-o verbatim din franceza:

Caut un loc cu suflet pentru un restaurant în București! Îmi doresc să-mi deschid un restaurant în București, planul este făcut, oalelele mă așteaptă, vesela aşteaptă să fie despachetată și prietenii mă întreabă când vin la masă 🙂

Nu am găsit încă un loc sau casuță care să îmi vorbească, așa că apelez la voi. Nu sunt pretențios (nu foarte!). Iata cum aș vrea să fie: în București, în zonă centrală, cu bucătărie generoasă, fiindcă am multe lucruri de adus cu mine în ţara voastră. Să aibă și grădină ca să avem unde ieși vara cu farfuriile. Nu vreau să fie nici foarte-foarte mare, dar nici foarte-foarte mic. Şi să aibă suflet! Să fie intim, să nu aibă fițe, să  își deschidă porțile pentru oameni frumoși, așa, autentici și simpatici, cum sunt și eu…:)

Va rugam sa ne scrieti pe adresa redactiei (redactia@restocracy.ro), noi urmand sa-i trimitem mesajele care sunt suficient de precise si de detaliata pentru a putea sa fie luate in calcul. Va multumim in numele lui!

Chef francais

Data actualizarii: 04/11/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.