Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Afiseaza

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei tari importante. Acesta va lucra la resedinta ambasadorului (Bucuresti, desigur, in zona Aviatorilor). Contractul este pe durata nedeterminata, salariul lunar este de 1,200€ net, la care se pot adauga prime si alte beneficii.

Un avantaj semnificativ al acestui job este numarul foarte mare de zile libere (care sunt platite) – in medie peste 6 luni pe an cumulate, datorita programului ambasadorului care calatoreste frecvent.

Candidatii trebuie sa aiba experienta relevanta in bucataria internationala si sa vorbeasca bine limba engleza. Multumim daca trimiteti CV-urile in engleza pe adresa redactiei, redactia@restocracy.ro, sau daca duceti mai departe mesajul catre cei care ar putea sa fie interesati!

Data actualizarii: 04/05/2019

  • Anonim :

    Bună ziua,
    anunțul este încă valabil
    Mersi

  • zic si io :

    „redirectati” nu exista

    • George Butunoiu :

      Da, asa este, multumesc pentru atentionare! Sper sa tin minte pentru data viitoare, cand imi va veni din nou sa-l folosesc… GB