Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent
Centocitta e un bistrou de paste si pizza deschis in ultimele zile ale lui 2019 pe calea Floreasca. Sunt la parterul unui bloc, vizavi de Spring Time si Souk din Parcul Automatica, unde era un magazin inainte. I-am vazut acolo pe cativa dintre baietii si fetele de la fostul MA Bistro, din apropiere, inchis si el in 2019. In special pe fostul lor chef, despre care stiu bine ca poate face mult mai multe decat pizza si paste, fie ele si foarte bune…
Conceptul Centocitta e minimalist, si in meniu si in ambianta. E un fast-food, si trebuie luat ca atare. Au vreo doua sau trei feluri de paste si mai multe de pizza la tava, expuse intr-un galantar, pe care le arati cu degetul si cineva le pune intr-un cuptor, la reincalzit. Pot sa-ti faca si o pizza in cuptor, numai pentru tine, dar cred ca nu prea au chef, ne-au descurajat de cate ori am vrut asta si ne-au indemnat sa luam pizza la felie. Care pizza e destul de buna, cu un aluat mai dur, cum imi place mie, dintr-o faina mai inchisa la culoare, probabil integrala, sau ceva pe acolo. Si pastele au fost bune. (GB – ianuarie 2020)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.