Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Pe 12 iulie 2018, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea oficiala a ...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lanse...

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, ...

Restaurant Scoici și Creveți, oaza ta de relaxare chiar în mijlocul...

Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una m...

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Restaurantul Belli Siciliani este compus exclusiv din membri ai famili...

Joi, 14 iunie 2018, a avut loc lansarea oficială a BistroMar o pescă...

O noua platforma globala care permite utilizatorilor sa-si comande man...

De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 le...

Relais & Châteaux and its chefs act to save the oceans On 8th ...

Lansare inedita la Bookfest Două proiecte editoriale create în scop...

Suento by Gram – o noua oază urbană, ascunsă de agitația orașul...

Timp de o săptămână, consumatorii pot susține proiecte artistice,...

Am lansat aplicatia de mobil cu functionalitati extinse, dupa ce i...

Studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fe...

Saptamana trecuta s-a deschis Koketerie, sau "Koketerie bistrou ur...

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei...

Cand se lasa 19 – 20 mai peste Bucuresti, in gradina de la Merlock r...

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantel...

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "To...

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din pa...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Joi, 19 aprilie 2018, a avut loc festivitatea de premiere a competitie...

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega ...

În weekendul 21-22 aprilie plănuim să ne reintrăm în ritm, să d...

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée Primăvara...

Afiseaza

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP la final

 100 de cursanti, 6 cursuri gratuite si zeci de materiale practice realizate in cadrul primei editii a proiectului educational

In perioada octombrie – decembrie 2018, Corin Romanescu si The President au derulat prima editie a Centrului de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, un program educational care si-a propus formarea tinerei generatii de specialisti in organizarea evenimentelor private.

Pe durata proiectului, aproape 100 de persoane din diferite domenii de activitate s-au inscris si au putut participa la cursurile referitoare la organizarea evenimentelor private, derulate pe platforma www.corin-romanescu.ro.

Au fost organizate 6 cursuri online, pe durata a 6 saptamani, cu temele urmatoare:

  1. Cum organizezi un eveniment reusit? Aspecte de luat in considerare. Tipuri de evenimente; evenimente private versus evenimente corporate. Principalele momente ale unui eveniment: pregatirea evenimentului, derularea, evaluarea si plata facturilor.
  2. Conceptul unui eveniment: creativitate, culori, branding si alte elemente diferentiatoare; ce verifici la vizita de prospectie?
  3. Cum pregatim si redactam un buget? Structura sa si principalele etape.
  4. Calendarul unui eveniment – cum il pregatim si de ce? Tipuri de calendare.
  5. Furnizorii unui organizator de evenimente: grafica, materiale promotionale, catering, sunet etc.
  6. Invitatia: cum o creezi si o trimiti in cel mai scurt timp? Tipuri de invitatii si continut. Invitatii pentru evenimente coporate si pentru evenimente private – asemanari si deosebiri. Follow-up-ul – moft sau necesitate…

Cursurile s-au derulat saptamanal, in fiecare saptamana fiind activat cate un nou curs la care au avut acces toate persoanele inscrise, pe baza unei parole.

Domeniul organizarii evenimentelor private este foarte dinamic, avem mereu nevoie de profesionisti care sa-si doreasca o cariera in acest sector atat de dificil si frumos, in acelasi timp. De aceea, ne-a incantat interesul de care s-a bucurat prima editie a proiectului si speram sa fi contribuit si noi la formarea unei noi generatii de profesionisti in acest domeniu. Din acest motiv, desi prima editie a proiectului nostru Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP se incheie pe 15 decembrie, am decis sa pastram cursurile active pana pe 15 ianuarie si disponibile pentru toti cursantii inscrisi”, a declarat Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President si Trainer CEPOEP.

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP face parte din proiectele initiate si derulate de Corin Romanescu in parteneriat cu Centrul de Evenimente The President si se deruleaza in perioada octombrie – decembrie 2018. Proiectul se incheie pe 15 decembrie iar cursurile online sunt active pana pe 15 ianuarie 2019.

Proiectul este sprijinit de 17 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, Horeca Romania, InfoAliment, IQool, MyMagazine, Mujer, PRwave, Restocracy, Restaurante-Bucuresti.ro, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.


Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti. Recent, a initiat proiectul ”Sanatate prin aqua gym”, un program ce pune accentul pe o problema curenta a societatii moderne: sedentarismul, alaturi de proiectul ”Vinum Et Carmina”, un program educational axat pe sprijinirea culturii romanesti. (Comunicat de presa – decembrie 2018)


Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina (The President Pool & Lounge) deschisa in perioada mai – septembrie si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri in experiente placute.

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro, www.corin-romanescu.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului)

Data actualizarii: 14/12/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.