Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Bucatarii Romanesti Contemporane…

Chef ADI HADEAN    X    Chef RADU IONESCU in a special 4-hands SURF & TURF GRILL PARTY 

Surf Menu

WELCOME DRINK

House Punch

WELCOME SNACK

Tequila Fish Shot

ACT 1 – Cold

Chef R.I. – ‘Lipovan inspired – seabream marinade, burnt green onion, confit citrus, lovage veil’
Chef A.H. – ‘Mackerel, fire roasted eggplant, homemade warm dough’

ACT 2 – Hot

Chef R.I. – ‘Wild caught seabass, black sesame Maltaise, charred eggplant, smoked shitake and fermented black potato’
Chef A.H. – ‘River trout cooked in corn husk, veggies, mash with confit garlic and fish caramel’

ACT 3 – Puddings

Chef R.I. – ‘Burnt honey pound cake, grilled apricots, milk ice cream, edible twigs’
Chef A.H. – ‘Fresh honeycomb, torched Romanian cheese of Mesendorf and fresh berries’

DIGESTIVE

Turf Menu

WELCOME DRINK

House Punch

WELCOME SNACK

Tequila Meat Shot

ACT 1 – Cold

Chef R.I. – ‘Romanian cattle tartar, marrow dust, algae caviar’
Chef A.H. – ‘“Mountain eel” illusion, cornmeal crust, coriander’

ACT 2 – Hot

Chef R.I. – ‘Romanian grass-fed veal cooked on charcoal, burnt Kapia sauce & purée’
Chef A.H. – ‘Rib of Bazna Romanian pork, lightly pickled beets in raspberry & pomegranate’

ACT 3 – Puddings

Chef R.I. – ‘Burnt honey pound cake, grilled apricots, milk ice cream, edible twigs’
Chef A.H. – ‘Fresh honeycomb, torched Romanian cheese of Mesendorf and fresh berries’

DIGESTIVE

Radu Ionescu si Adi Hadean

Adi Hadean si Radu Ionescu

 

Data actualizarii: 07/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close