Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Romania la invitatia Horeca Culinary Schol pentru a sustine un masterclass dedicat deserturilor de restaurant in luna Septembrie 2022.

David Vidal este unul dintre cei mai urmariti chefi in momentul de fata, atat pe platformele de social media dar si in cadrul cursurilor de specializare pe care le sustine in tarile in care acesta este invitat pentru a impartasi din numeroasele sale cunostinte.

Este apreciat pentru  modul fabulos de prezentare a deserturilor realizate,  tehnicile moderne si modul sau  de lucru.

Filozofia sa este un amestec între bucătăria mediteraneană și cea nord europenă. Chef David și-a început cariera la vârsta de 13 ani, ca asistent în laboratorul unchiului său.  La 16 ani s-a înscris la Institutul de turism din Malta, unde a urmat  cursuri de gastronomie

Acest lucru i-a permis să participe la diferite competiții atât în ​​Malta cât și în străinătate.

În 2003 a reprezentat echipa malteză de juniori la „Cupa Mondială de juniori”, iar în 2017 a devenit membru al „Echipei culinare a Suediei”.  Din 2005 locuiește în Stromstad (Suedia), lucrând în mai multe hoteluri și restaurante din zonă.  Îi place să lucreze atât in zona de cofetarie  cât și în catering,  gustari, feluri principale, preparate secundare și deserturi.

Chef David Vidal va sustine in exclusivitate la Horeca Culinary School  pe 26-27 septembrie – doua zile de masterclass care iti asigura un intreg sezon de deserturi creative! Chef David Vidal aduce in Romania conceptul sau uimitor “The Art of Plating” unde se vor lucra 8 retete complexe.

Inscrie-te la masterclass si revolutioneaza lumea deserturilor tale!

Horeca Culinary School este  şcoală contemporană care combină noțiunile tradiționale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Dupa 13 ani de activitate, Horeca Culinary School este un nume de referinta si un etalon pentru ceea ce  inseamna formarea profesionala de calitate in domeniul culinar.

Puteti sa vizitati scoala culinara la adresa Str. Latina nr 6 Bucuresti in cartierul Armenesc sau paginile de social media

Tel contact PR Manager  Ramona Maria Dinca 0767630734 (Comunicat de presa – august 2022)

Chef David Vidal - Masterclass la Horeca Culinary School

Data actualizarii: 24/08/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close