Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Romania la invitatia Horeca Culinary Schol pentru a sustine un masterclass dedicat deserturilor de restaurant in luna Septembrie 2022.

David Vidal este unul dintre cei mai urmariti chefi in momentul de fata, atat pe platformele de social media dar si in cadrul cursurilor de specializare pe care le sustine in tarile in care acesta este invitat pentru a impartasi din numeroasele sale cunostinte.

Este apreciat pentru  modul fabulos de prezentare a deserturilor realizate,  tehnicile moderne si modul sau  de lucru.

Filozofia sa este un amestec între bucătăria mediteraneană și cea nord europenă. Chef David și-a început cariera la vârsta de 13 ani, ca asistent în laboratorul unchiului său.  La 16 ani s-a înscris la Institutul de turism din Malta, unde a urmat  cursuri de gastronomie

Acest lucru i-a permis să participe la diferite competiții atât în ​​Malta cât și în străinătate.

În 2003 a reprezentat echipa malteză de juniori la „Cupa Mondială de juniori”, iar în 2017 a devenit membru al „Echipei culinare a Suediei”.  Din 2005 locuiește în Stromstad (Suedia), lucrând în mai multe hoteluri și restaurante din zonă.  Îi place să lucreze atât in zona de cofetarie  cât și în catering,  gustari, feluri principale, preparate secundare și deserturi.

Chef David Vidal va sustine in exclusivitate la Horeca Culinary School  pe 26-27 septembrie – doua zile de masterclass care iti asigura un intreg sezon de deserturi creative! Chef David Vidal aduce in Romania conceptul sau uimitor “The Art of Plating” unde se vor lucra 8 retete complexe.

Inscrie-te la masterclass si revolutioneaza lumea deserturilor tale!

Horeca Culinary School este  şcoală contemporană care combină noțiunile tradiționale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Dupa 13 ani de activitate, Horeca Culinary School este un nume de referinta si un etalon pentru ceea ce  inseamna formarea profesionala de calitate in domeniul culinar.

Puteti sa vizitati scoala culinara la adresa Str. Latina nr 6 Bucuresti in cartierul Armenesc sau paginile de social media

Tel contact PR Manager  Ramona Maria Dinca 0767630734 (Comunicat de presa – august 2022)

Chef David Vidal - Masterclass la Horeca Culinary School

Data actualizarii: 24/08/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close