Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Afiseaza

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Romania la invitatia Horeca Culinary Schol pentru a sustine un masterclass dedicat deserturilor de restaurant in luna Septembrie 2022.

David Vidal este unul dintre cei mai urmariti chefi in momentul de fata, atat pe platformele de social media dar si in cadrul cursurilor de specializare pe care le sustine in tarile in care acesta este invitat pentru a impartasi din numeroasele sale cunostinte.

Este apreciat pentru  modul fabulos de prezentare a deserturilor realizate,  tehnicile moderne si modul sau  de lucru.

Filozofia sa este un amestec între bucătăria mediteraneană și cea nord europenă. Chef David și-a început cariera la vârsta de 13 ani, ca asistent în laboratorul unchiului său.  La 16 ani s-a înscris la Institutul de turism din Malta, unde a urmat  cursuri de gastronomie

Acest lucru i-a permis să participe la diferite competiții atât în ​​Malta cât și în străinătate.

În 2003 a reprezentat echipa malteză de juniori la „Cupa Mondială de juniori”, iar în 2017 a devenit membru al „Echipei culinare a Suediei”.  Din 2005 locuiește în Stromstad (Suedia), lucrând în mai multe hoteluri și restaurante din zonă.  Îi place să lucreze atât in zona de cofetarie  cât și în catering,  gustari, feluri principale, preparate secundare și deserturi.

Chef David Vidal va sustine in exclusivitate la Horeca Culinary School  pe 26-27 septembrie – doua zile de masterclass care iti asigura un intreg sezon de deserturi creative! Chef David Vidal aduce in Romania conceptul sau uimitor “The Art of Plating” unde se vor lucra 8 retete complexe.

Inscrie-te la masterclass si revolutioneaza lumea deserturilor tale!

Horeca Culinary School este  şcoală contemporană care combină noțiunile tradiționale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Dupa 13 ani de activitate, Horeca Culinary School este un nume de referinta si un etalon pentru ceea ce  inseamna formarea profesionala de calitate in domeniul culinar.

Puteti sa vizitati scoala culinara la adresa Str. Latina nr 6 Bucuresti in cartierul Armenesc sau paginile de social media

Tel contact PR Manager  Ramona Maria Dinca 0767630734 (Comunicat de presa – august 2022)

Chef David Vidal - Masterclass la Horeca Culinary School

Data actualizarii: 24/08/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close