Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Afiseaza

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou concept: Bruto, Flavours from around the world

Flavours Group deschide al 20-lea restaurant, Bruto, dezvoltat în jurul conceptului Flavours from around the world. Situat chiar în inima orașului Cluj, în Record Park, Bruto este primul restaurant à la carte sub semnătura lui chef Foa și al doilea proiect dezvoltat împreună cu Speedwell, după Stradale Miro.

Creat într-o clădire veche de peste 200 de ani, care adăpostea, pe vremuri, fostele grajduri imperiale, restaurantul se întinde pe două etaje și a păstrat detalii din arhitectura și designul locației, însă a adăugat elemente de pop art care aduc locului un aer fresh. Meniul este gândit astfel încât clienții să se simtă în largul lor și să savureze la maximum experiența culinară: totul poate fi împărțit cu prietenii sau mâncat cu mâna, pentru o atmosferă relaxată. Mai mult decât atât, restaurantul este dog friendly, ba chiar va avea în meniu preparate pentru căței.

La Bruto se pot servi micul dejun, prânzul (cu un meniu dedicat) și cina. Meniul include preparate din bucătăria asiatică, orientală, italiană, grecească, thailandeză și nu numai. Toate rețetele sunt savuroase și surprinzătoare, iar dintre ele fac parte dish-uri precum Turkish Poached Eggs, Camembert Veggie Burger, Italian Osso Buco, Our Pork Belly with Extra Juiciness sau Mango Sticky Rice. Pentru doritorii de experiențe excentrice, în curând vor face parte din meniul Bruto burgerii din carne de bizon, zebră sau crocodil. Meniul de băuturi include beri artizanale, o selecție specială de vinuri, cocktailuri de semnătură și un meniu special de ginuri. Printre ele se numără Greek Potion, Popeye’s Formula, Țeapa lui Vlad, Havana Loca sau Gin Tonic Smoky.

Este un concept pe care ni l-am dorit foarte tare, după îndelungi căutări și transformări. Este locul în care am adunat creativitatea din Flavours, dinamica din Stradale și dorința clienților de a avea un loc în care sa se simtă întotdeauna bine și să aibă mereu ceva nou de încercat”, a declarat Chef Foa.

Bruto este o combinație între tradiție și tot ce e hip și cool, între nou și vechi, modern și matur, lejer și sofisticat, este un loc cu suflet, în care se pot aduna la povești mai multe generații. Este locul perfect pentru socializare, în care te poți întâlni cu toți oamenii dragi, prieteni buni sau oameni faini cu care lucrezi, pentru a vă simți bine și a vă bucura de mâncare gustoasă și băutură de calitate.

Despre Flavours Group

Flavours a luat naștere în 2002, ca o companie de catering care livra mâncare cum nu se mai găsea în România, sub semnătura lui Chef Foa. Și pentru că fiecare livrare era un eveniment în sine și niciun meniu nu semăna cu un altul, s-a dezvoltat firesc și divizia de evenimente tailor-made. Astfel, Flavours a început să livreze o experiență 360 pentru toate simțurile. Flavours are divizii în București și Cluj, iar livrările se pot face în toată țara.

În 2015, a apărut Stradale și, pentru prima oară, prânzul dintr-o clădire de birouri, școală sau instituție publică venea cu o experiență completă – calitate superioară a ingredientelor, gust memorabil, designul unui restaurant de seară și atmosfera unui festival de mâncare.

Dintr-un desert iubit în București, Mitzu s-a dezvoltat firesc într-o cafenea unde poți savura o cafea de specialitate, dulciuri și sendvișuri făcute în casă.

Stradale si Mitzu sunt poziționate în clădirile de birouri tip A, în București, Cluj și Timișoara, în școli private, dar și în instituții, precum Ambasada SUA sau Senatul României.

Bruto este cel mai nou brand al grupului și primul concept à la carte, dezvoltat în jurul conceptului Flavours from around the world.

În toți cei peste 20 de ani de activitate, Flavours Group a ajuns la peste 5.5 milioane de clienți prin prisma serviciilor oferite de sub fiecare brand în parte. (Comunicat de presa – mai 2022)

Data actualizarii: 05/05/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close