Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Afiseaza

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment devenit simbol al unitati bucatarilor si colaboratorilor lor din Horeca. La eveniment au participat: chefi, furnizori, distribuitori, mass-media, precum si alti oameni implicati in Horeca.

Desfasurat la Bacania Veche – The Charity Shop, evenimentul a avut un scop caritabil, acela de a sprijini activitatile Asociatiei „Daruieste Viata”, coordonate de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, care se ocupa de construirea Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania. Astfel, toate fondurile stranse in urma evenimentul au mers catre Asociatia „Daruieste Viata”.

Sub egida „Chefi-Egalitate-Profesionisti-Respect-Unitate”, Chefs Round Table Romania si-a propus ca o data pe luna sa reuneasca bucatarii in cadrul unei eveniment special dedicat lor, unde au posibilitatea de a discuta si colabora pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta acest domeniu.

De asemenea, incepand cu editia aceasta, Chefs Rounde Table Romania se va transforma intr-o fundatie, care va sprijini ospitalitatea din Romania. Una dintre formele de sprijin pe care fundatia o are in vedere este calificarea si integrarea profesionala in domeniul ospitalitatii a copiilor orfani, care ating majoratul si sunt nevoiti sa paraseasca orfelinatele si centrele de plasament.

Fundatia va oferi traininguri pentru bucatarii aflati la inceput de drum sau pentru cei mai putin experimentati, din spitale si cantinele aferente lor, dar va organiza periodic si alte activitati care sa sprijine sub diverse forme ospitalitatea, dar si diferite proiecte caritabile din Romania. (Daniel Catoi – Aprilie 2019)

Bacania Veche – Casa Sperantei

Bistrou cantina corporatista Bacania Veche din cartierul de afaceri Pipera, in marginea dinspre Fabrica de Glucoza, in complexul Novo park, se mai numeste si Bacania Veche - Casa Sperantei pentru, ...

Data actualizarii: 23/04/2019