Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment devenit simbol al unitati bucatarilor si colaboratorilor lor din Horeca. La eveniment au participat: chefi, furnizori, distribuitori, mass-media, precum si alti oameni implicati in Horeca.

Desfasurat la Bacania Veche – The Charity Shop, evenimentul a avut un scop caritabil, acela de a sprijini activitatile Asociatiei „Daruieste Viata”, coordonate de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, care se ocupa de construirea Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania. Astfel, toate fondurile stranse in urma evenimentul au mers catre Asociatia „Daruieste Viata”.

Sub egida „Chefi-Egalitate-Profesionisti-Respect-Unitate”, Chefs Round Table Romania si-a propus ca o data pe luna sa reuneasca bucatarii in cadrul unei eveniment special dedicat lor, unde au posibilitatea de a discuta si colabora pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta acest domeniu.

De asemenea, incepand cu editia aceasta, Chefs Rounde Table Romania se va transforma intr-o fundatie, care va sprijini ospitalitatea din Romania. Una dintre formele de sprijin pe care fundatia o are in vedere este calificarea si integrarea profesionala in domeniul ospitalitatii a copiilor orfani, care ating majoratul si sunt nevoiti sa paraseasca orfelinatele si centrele de plasament.

Fundatia va oferi traininguri pentru bucatarii aflati la inceput de drum sau pentru cei mai putin experimentati, din spitale si cantinele aferente lor, dar va organiza periodic si alte activitati care sa sprijine sub diverse forme ospitalitatea, dar si diferite proiecte caritabile din Romania. (Daniel Catoi – Aprilie 2019)

Bacania Veche – Casa Sperantei

Bistrou cantina corporatista Bacania Veche din cartierul de afaceri Pipera, in marginea dinspre Fabrica de Glucoza, in complexul Novo park, se mai numeste si Bacania Veche - Casa Sperantei pentru, ...

Data actualizarii: 23/04/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close