Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Rapane la tigaie – Cherhanaua Ancora (chef Alexandru Stoica)

Rapane la tigaie la Cherhanaua Ancora (chef Alexandru Stoica)

Rapane la tigaie cu ardei iute, usturoi si vin alb este un preparat foarte savuros datorita texturii particulare a melcilor din Marea Neagra si a sosului onctuos, aromat cu usturoi si ardei iute. Verdeata aduce o nota proaspata  acestui fel de mancare, deosebit de apreciat de clientii nostri. Si doua e-mailuri de la evaluatorii nostri despre rapanele de la Cherhanaua Ancora: “Very very good, I would have no hesitation in recommending you include it in the exclusive List of best dishes” “I totally agree with Brian. It was the one I strongly preferred…” (noiembrie 2019)

Pret meniu: 52 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close