Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Chef Ricardo Deus la Dancing LobsterO cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lobster, cu care au concurat la Topul Mancarurilor 2019, in faza de preselectie. Cheful portughez din Algarve, Ricardo Deus i-a impresionat pe membrii juriului. Meniul de cina portugheza autentica pregatit de Chef Ricardo Deus:

  • Ceviche de barbun captura Insulele Azore
  • Mero – peste captura Insulele Azore cu arome de Cataplana
  • Bacalhau / cod portughez maturat in sare cu piure de usturoi, legume sotate si sos coulis de ardei
  • Stridie portugheza si saint Jacques
  • Tartar de carabineiro si homar
  • Caracatita la gratar cu “migas de broa” piure de usturoi si cartof umlut cu “morcela”
  • Platou de fructe de mare – creveti carabineiro, creveti tiger, creveti Jumbo, baby languste, scoici “ameijoas á bulhão pato”, creveti “ á guilho”

Peste si fructe de mare sunt aduse cu avionul din Portugalia – continent si insulele Azore – de doua ori pe saptamana. Furnizorii Dancing Lobster colaboreaza cu cele mai bune restaurante din lista Worlds 50 Best Restaurants din SUA, Franta, Marea Britanie si Spania. „Abundența și calitatea înaltă a peștilor prinși în apele portugheze sunt direct corelate cu existența unor condiții favorabile de temperatură, lumină, salinitate, plancton și oxigen.  Pe lângă generozitatea naturii, există și o înțelepciune a pescarilor care, de-a lungul generațiilor, pastreaza tehnicile de pescuit  tradiționale si permit pastrarea prospețimii și calitatii superioare ale pestilor chiar și după ce au fost pescuiti. Doar un gratar și sare marina sunt necesare pentru a te bucura de aroma completă a peștilor si fructelor de mare portugheze.”

Chef Ricardo Deus la lucru
Acvariile Dancing Lobster

 

Data actualizarii: 30/11/2019

  • Restaurant Dancing Lobster :

    Pentru o informare corecta a clienților nostri si pentru inlaturarea impresiilor gresite menționam ca pestele si fructele de mare sunt transportati si păstrati in următoarele forme:

    – Pestele de captura origine Atlanticul de Nord si bivalvele precum stridiile si vongolele sunt transportate si pastrate la temperatura de refrigerare 0- 5°C

    – Crustaceele vii precum homarii, langustele si crabii sunt transportati vii si pastrati in acvariu special cu salinitate si temperatura adecvata a apei;

    – Crustaceele expuse in vitrina de gheata precum homarii, langustele, crevetii tiger, crevetii jumbo, carabineiro etc. sunt ultracongelate la bordul navelor de pescuit, fiind transportate si conservate la temperatura de congelare -18, -20 °C

    Homarii din acvariul restaurantului fac parte din specia “European Lobster” si sunt de culoarea albastra iar in reteaua magazinelor Metro, homarii vii sunt de origine Canada sau America de Nord, din specia “Main Lobster”.

  • Lobsters congelat :

    Aa va zica sef ricardo de lobsters morti din spate din congelator pe care jose patronu il obliga sa scape de ei sau de peate vechi sau cumparat de la metro..atentie mare la peste eu am lucrat ca ospatar acolo si nu am dc sa mint nu toata mancarea este proaspata

  • Dă-i un răspuns lui Lobsters congelat Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close