Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Chef Ricardo Deus la Dancing LobsterO cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lobster, cu care au concurat la Topul Mancarurilor 2019, in faza de preselectie. Cheful portughez din Algarve, Ricardo Deus i-a impresionat pe membrii juriului. Meniul de cina portugheza autentica pregatit de Chef Ricardo Deus:

  • Ceviche de barbun captura Insulele Azore
  • Mero – peste captura Insulele Azore cu arome de Cataplana
  • Bacalhau / cod portughez maturat in sare cu piure de usturoi, legume sotate si sos coulis de ardei
  • Stridie portugheza si saint Jacques
  • Tartar de carabineiro si homar
  • Caracatita la gratar cu “migas de broa” piure de usturoi si cartof umlut cu “morcela”
  • Platou de fructe de mare – creveti carabineiro, creveti tiger, creveti Jumbo, baby languste, scoici “ameijoas á bulhão pato”, creveti “ á guilho”

Peste si fructe de mare sunt aduse cu avionul din Portugalia – continent si insulele Azore – de doua ori pe saptamana. Furnizorii Dancing Lobster colaboreaza cu cele mai bune restaurante din lista Worlds 50 Best Restaurants din SUA, Franta, Marea Britanie si Spania. „Abundența și calitatea înaltă a peștilor prinși în apele portugheze sunt direct corelate cu existența unor condiții favorabile de temperatură, lumină, salinitate, plancton și oxigen.  Pe lângă generozitatea naturii, există și o înțelepciune a pescarilor care, de-a lungul generațiilor, pastreaza tehnicile de pescuit  tradiționale si permit pastrarea prospețimii și calitatii superioare ale pestilor chiar și după ce au fost pescuiti. Doar un gratar și sare marina sunt necesare pentru a te bucura de aroma completă a peștilor si fructelor de mare portugheze.”

Chef Ricardo Deus la lucru
Acvariile Dancing Lobster

 

Data actualizarii: 30/11/2019

  • Restaurant Dancing Lobster :

    Pentru o informare corecta a clienților nostri si pentru inlaturarea impresiilor gresite menționam ca pestele si fructele de mare sunt transportati si păstrati in următoarele forme:

    – Pestele de captura origine Atlanticul de Nord si bivalvele precum stridiile si vongolele sunt transportate si pastrate la temperatura de refrigerare 0- 5°C

    – Crustaceele vii precum homarii, langustele si crabii sunt transportati vii si pastrati in acvariu special cu salinitate si temperatura adecvata a apei;

    – Crustaceele expuse in vitrina de gheata precum homarii, langustele, crevetii tiger, crevetii jumbo, carabineiro etc. sunt ultracongelate la bordul navelor de pescuit, fiind transportate si conservate la temperatura de congelare -18, -20 °C

    Homarii din acvariul restaurantului fac parte din specia “European Lobster” si sunt de culoarea albastra iar in reteaua magazinelor Metro, homarii vii sunt de origine Canada sau America de Nord, din specia “Main Lobster”.

  • Lobsters congelat :

    Aa va zica sef ricardo de lobsters morti din spate din congelator pe care jose patronu il obliga sa scape de ei sau de peate vechi sau cumparat de la metro..atentie mare la peste eu am lucrat ca ospatar acolo si nu am dc sa mint nu toata mancarea este proaspata

  • Răspunde-i lui Lobsters congelat Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close