Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf A...

Wine Ambassadors Dinner, alta cina memorabila pregatita de Chef Samuel...

O cina iordaniana memorabila cu prietenii in toamna tarzie a lui 2018 ...

O cina chiliana memorabila, cu cele mai reprezentative mancaruri chili...

Cina libaneza memorabila cu prietenii, pregatita personal de Mohamed M...

O masa indiana adevarata si memorabila cu prietenii, pregatita de foar...

O cina indiana veritabila si memorabila cu prietenii la familia Thangl...

O cina memorabila la Ginger Sushi Bar & Lounge cu Familia Ishii: D...

O cina memorabila pregatita de cheful francez Samuel Le Torriellec...

O cina indoneziana autentica la Amhar si Indriastuti Azeth, la resedin...

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Fra...

O cina traditionala tunisiana inainte de Ramadanul care incepe in cate...

Zexe Zahana (Icoanei) a inaugurat vineri, 30 martie 2018, o serie de e...

Invitat la masa la prieteni, cu masa de cina in bucatarie, langa araga...

Am fost la Argentine acum aproape patru ani, la putin timp dupa ce au ...

Am fost la restaurantul Furnica din Sinaia de multe ori cand eram elev...

Afiseaza

Chef Ricardo Deus la Dancing LobsterO cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lobster, cu care au concurat la Topul Mancarurilor 2019, in faza de preselectie. Cheful portughez din Algarve, Ricardo Deus i-a impresionat pe membrii juriului. Meniul de cina portugheza autentica pregatit de Chef Ricardo Deus:

  • Ceviche de barbun captura Insulele Azore
  • Mero – peste captura Insulele Azore cu arome de Cataplana
  • Bacalhau / cod portughez maturat in sare cu piure de usturoi, legume sotate si sos coulis de ardei
  • Stridie portugheza si saint Jacques
  • Tartar de carabineiro si homar
  • Caracatita la gratar cu “migas de broa” piure de usturoi si cartof umlut cu “morcela”
  • Platou de fructe de mare – creveti carabineiro, creveti tiger, creveti Jumbo, baby languste, scoici “ameijoas á bulhão pato”, creveti “ á guilho”

Peste si fructe de mare sunt aduse cu avionul din Portugalia – continent si insulele Azore – de doua ori pe saptamana. Furnizorii Dancing Lobster colaboreaza cu cele mai bune restaurante din lista Worlds 50 Best Restaurants din SUA, Franta, Marea Britanie si Spania. „Abundența și calitatea înaltă a peștilor prinși în apele portugheze sunt direct corelate cu existența unor condiții favorabile de temperatură, lumină, salinitate, plancton și oxigen.  Pe lângă generozitatea naturii, există și o înțelepciune a pescarilor care, de-a lungul generațiilor, pastreaza tehnicile de pescuit  tradiționale si permit pastrarea prospețimii și calitatii superioare ale pestilor chiar și după ce au fost pescuiti. Doar un gratar și sare marina sunt necesare pentru a te bucura de aroma completă a peștilor si fructelor de mare portugheze.”

Chef Ricardo Deus la lucru
Acvariile Dancing Lobster

 

Data actualizarii: 30/11/2019

  • Restaurant Dancing Lobster :

    Pentru o informare corecta a clienților nostri si pentru inlaturarea impresiilor gresite menționam ca pestele si fructele de mare sunt transportati si păstrati in următoarele forme:

    – Pestele de captura origine Atlanticul de Nord si bivalvele precum stridiile si vongolele sunt transportate si pastrate la temperatura de refrigerare 0- 5°C

    – Crustaceele vii precum homarii, langustele si crabii sunt transportati vii si pastrati in acvariu special cu salinitate si temperatura adecvata a apei;

    – Crustaceele expuse in vitrina de gheata precum homarii, langustele, crevetii tiger, crevetii jumbo, carabineiro etc. sunt ultracongelate la bordul navelor de pescuit, fiind transportate si conservate la temperatura de congelare -18, -20 °C

    Homarii din acvariul restaurantului fac parte din specia “European Lobster” si sunt de culoarea albastra iar in reteaua magazinelor Metro, homarii vii sunt de origine Canada sau America de Nord, din specia “Main Lobster”.

  • Lobsters congelat :

    Aa va zica sef ricardo de lobsters morti din spate din congelator pe care jose patronu il obliga sa scape de ei sau de peate vechi sau cumparat de la metro..atentie mare la peste eu am lucrat ca ospatar acolo si nu am dc sa mint nu toata mancarea este proaspata