Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani de la deschiderea restaurantului pe piața din România. Momentul aniversar va fi marcat pe 20 ianuarie, printr-un concert susținut de Vița de Vie și prin lansarea unui preparat deosebit, creat de celebrul Chef Sorin Bontea. Produsul va fi disponibil atât în restaurant, cât și pentru livrări, exclusiv prin Tazz, până pe 31 ianuarie.

Începând cu 20 ianuarie, iubitorii de mâncare vor putea încerca preparatul special aniversar – coaste de porc glazurate cu sos de stridii, soia, usturoi, miere și sweet chili, frăgezite la cuptor și rumenite apoi pe grătar, servite alături de cartofi dulci prăjiți și salată cu alge, ridiche albă, morcov și castraveți.

Le mulțumim oaspeților noștri pentru momentele frumoase petrecute împreună și le suntem recunoscători pentru fidelitate și apreciere. Ne bucurăm că începem al 14-lea capitol din povestea Hard Rock în România cu un produs nou și incitant. Suntem mândri de colaborarea cu Chef Sorin Bontea și de faptul că, de 2 ani ȋncoace, ajungem ȋn casele voastre, cu ajutorul partenerilor noștri de la Tazz. Mulțumim celor care ne vizitează sau comandă de la noi și sperăm să vă oferim mereu cele mai plăcute surprize”, a declarat Marius Băban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe București.

Gurmanzii vor putea comanda coaste à la Chef Bontea în varianta de porție mare, dar și în varianta de jumătate de porție.

Ne bucurăm să sărbătorim alături de Hard Rock Cafe un moment atât de special, cum este aniversarea de 14 ani. Atunci când te gândești la Hard Rock Cafe, îți vin în minte muzică bună și mâncarea delicioasă, așa că nu aveam cum să sărbătorim altfel decât cu cele două în prim plan – un concert Vița de Vie și cu un preparat special aniversar, pe care l-am gândit împreună cu Chef Sorin Bontea”, a declarat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer – Tazz.

Vă invităm să vizitați site-ul https://www.hardrock.com/cafes/bucharest/ro/ pentru mai multe detalii.

Despre Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe București este cel de-al 174-lea restaurant deschis de compania HR International. Cu locații în 75 de țări, care includ în prezent 185 de restaurante, 27 de hoteluri și 12 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global. Începută cu o chitară donată de Eric Clapton, Hard Rock deține acum cea mai valoroasă colecție de suveniruri muzicale din lume, care este expusă în toate locațiile sale. HRI este, de asemenea, cunoscut pentru colecția sa de îmbrăcăminte și accesorii disponibilă în Rock Shop® și online la https://shop.hardrock.com. HRI deține marca comercială globală pentru toate mărcile Hard Rock, inclusiv pentru locațiile Hard Rock Live®. Compania deține, operează sau a oferit francize pentru restaurante în marile orașe ale lumii, inclusiv în Londra, New York, San Francisco, Sydney și Dubai. HRI deține, de asemenea, licențe și/sau gestionează proprietăți, hoteluri sau cazinouri din întreaga lume. Hard Rock Cafe București are o istorie de 14 ani pe piața din România, mai multe informații despre restaurant găsiți aici https://www.hardrockcafe.com/location/bucharest/ro.

Despre Tazz

Tazz oferă acces rapid la noi experiențe culinare și nu numai. De la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, Tazz este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. În acest moment, Tazz este cea mai descărcată aplicație de către români din categoria „Food & Drink”. Serviciile oferite de Tazz sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro. (Comunicat de presa – Ianuarie 2022)

Data actualizarii: 21/01/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close