Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Gabriel Dina. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

Htapodi
Octopus Carpaccio / Carpaccio de caracatiță

Kolokithakia keftedes
Greek meatballs with cucumbers, fried in olive oil / Chiftele grecești de dovlecei, prăjite în ulei de măsline

Feta tiganiti
Rolls with macedonian feta cheese, marinated in honey, vinegar and sesame
Brânză Feta înfăşurată in foietaj, marinată din miere de pin, oţet balsamic şi susan

Chardonnay Classic, Beringer 2016, Napa Valley, USA

Chipirones
Squids cooked in basque style, lettuce / Calamari gătiți în stil basc, salată verde

Grill tuna with coriander, baked potatoes in Greek  style / Ton gatit la grătar cu coriandru şi cartofi gătiti în stil grecesc

Cuvée des Conti,  Château Tour des Gendres 2017, Bergerac, France

Lamb leg cooked with green onion, dill and dried plumes, vegetables in the oven / Pulpă de miel gătită cu ceapă verde, mărar și prune uscate, legume la cuptor

Brie with black truffles from Transylvania / Brie cu trufe negre de Transilvania

Clos de los Siete,  Michel Rolland 2014,  Mendoza, Argentine

Orange pie with walnut ice cream / Plăcintă de portocale cu înghețată de nuci

Rice milk à la Corto / Orez cu lapte à la Corto

Moscato D’Asti Bianco Spino 2017, Piemonte, Italy

 

Food menu – 270 lei/person, VAT included
Menu with wine pairing – 410 lei/person, VAT included

Preț meniu mancare: – 270 lei/persoană, TVA inclus
Pret meniu cu pairing vinuri – 410 lei/ persoana, TVA inclus

 

Meniu de degustare la restaurantul Corto Maltese

Data actualizarii: 23/06/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close