Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

Afiseaza

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Gabriel Dina. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

Htapodi
Octopus Carpaccio / Carpaccio de caracatiță

Kolokithakia keftedes
Greek meatballs with cucumbers, fried in olive oil / Chiftele grecești de dovlecei, prăjite în ulei de măsline

Feta tiganiti
Rolls with macedonian feta cheese, marinated in honey, vinegar and sesame
Brânză Feta înfăşurată in foietaj, marinată din miere de pin, oţet balsamic şi susan

Chardonnay Classic, Beringer 2016, Napa Valley, USA

Chipirones
Squids cooked in basque style, lettuce / Calamari gătiți în stil basc, salată verde

Grill tuna with coriander, baked potatoes in Greek  style / Ton gatit la grătar cu coriandru şi cartofi gătiti în stil grecesc

Cuvée des Conti,  Château Tour des Gendres 2017, Bergerac, France

Lamb leg cooked with green onion, dill and dried plumes, vegetables in the oven / Pulpă de miel gătită cu ceapă verde, mărar și prune uscate, legume la cuptor

Brie with black truffles from Transylvania / Brie cu trufe negre de Transilvania

Clos de los Siete,  Michel Rolland 2014,  Mendoza, Argentine

Orange pie with walnut ice cream / Plăcintă de portocale cu înghețată de nuci

Rice milk à la Corto / Orez cu lapte à la Corto

Moscato D’Asti Bianco Spino 2017, Piemonte, Italy

 

Food menu – 270 lei/person, VAT included
Menu with wine pairing – 410 lei/person, VAT included

Preț meniu mancare: – 270 lei/persoană, TVA inclus
Pret meniu cu pairing vinuri – 410 lei/ persoana, TVA inclus

 

Meniu de degustare la restaurantul Corto Maltese

Data actualizarii: 23/06/2019

corto-maltese-meniul-de-degustare-restocracy-2019-restocracy