Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acte Am fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Afiseaza

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipster

CPWHF, Coffee Place With Honest FoodCPWHF inseamna Coffee Place With Honest Food. Eu as merge si mai departe si as adauga la descriere ceva si despre ambianta si serviciile foarte placute. O sa revin cand voi gasi o formula pe care o voi considera potrivita.

Am vazut numai oameni foarte tineri acolo, din noile generatii urbane, cel mai probabil din clasele din varful ierarhiei sociale. Pare mai degraba un experiment, o joaca, un loc in care sa se intalneasca cu ai lor, si nu un business in sine. Ceea ce e si mai interesant, si iti inspira mai multa incredere.

Lucrurile stau cam asa: au luat un garaj de pe aristocratul Popa Savu, chiar in capatul cu Charles de Gaulle. Si au facut acolo un fel de ceva: cafenea, mini-bistrou, snack bar – ca sa enumar entitatile cunoscute care iti vin top of mind cand intri la CPWHF. La inceputul lui august. E foarte simplu amenajat, auster, ecologist, tineresc, studenteste, rebel, we are 99%, occupy, umanist, globalist. Boema, neo-boema, post-boema, hipster, BoBo.

Meniul

e simplu, de tip breakfast all day, la moda in Occident si cu mare trecere si aici. Cateva feluri simple, sandviciuri, o supa, deserturi. Cafea buna, sucuri cat mai spre natural, o bere sau doua. Toate retetele sunt originale, nu-mi aduc aminte sa mai fi intalnit denumirile sau combinatiile in alta parte. Nu ca ar fi ceva iesit din comun, pentru ca sunt relativ simple toate, insa acesta este conceptul.

Serviciul se incadreaza perfect in tiparul si definitia localurilor boeme, cu chelneri si staff identici cu clientela, pe care nu-i poti deosebi sub nicio forma pana cand nu vezi pe vrenul ca se duce in bucatarie sau pe vreo usa pe care scrie ca sa nu intri. Chelnerita, sau cum s-o numi ea la CPWHF, acra si categorica, insa pe lunganul din poza, cel cu mina de intelectual, se poate face un adevarat studiu de caz. E prototipul perfect (imi asum semi-pleonasmul) pentru ceea ce inseamna reflexul de client service si serviciile din noua generatie. Probabil ca statul lui dincolo de tejghea intra in categoria experimentelor de tinerete.

CPWHF Coffee Place With Honest Food e foarte reprezentativ pentru noua generatie de localuri ale noii generatii: cafenele, ceainarii, bistrouri, huburi artistice, spatii de lucru, de creatie si tot felul de combinatii intre acestea si altele pe care nu le-am numit. E vremea lor, si aici si in lumea larga, asa ca sunt sigur ca vor avea succes. (GB – septembrie 2019)

Garajul CPWHF, Coffee Place With Honest Food 

CPWHF, Coffee Place With Honest Food

Strada Popa Savu

 

Data actualizarii: 05/08/2025

CPWHF  - Str. Popa Savu, nr. 73 (Piata Charles de Gaulle)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close