Resstaurante si alte localuri cu servicii care au lasat o amintire placuta

Ord. dupa

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

11 comentarii

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

1 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita ever A...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

1 comentarii

KANE, restaurantul cu cele mai mici portii de mancare din Bucuresti ...

Norocul cu copiii buni pentru Angelica Ilie de la Pata Negra Am...

1 comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipster CPWHF inseamna Coffe...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai...

ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine... ...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

1 comentarii

Decadance: restaurant, cafenea, bar si evenimente facute bine in...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

1 comentarii

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

1 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

13 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

1 comentarii

ZEN Garden - Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-...

1 comentarii

Trofic: a bohemian eatery, une mangerie boeme, cum s-ar spune... Am...

1 comentarii

Belli Siciliani - Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film it...

5 comentarii

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Afiseaza
comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipster

CPWHF, Coffee Place With Honest FoodCPWHF inseamna Coffee Place With Honest Food. Eu as merge si mai departe si as adauga la descriere ceva si despre ambianta si serviciile foarte placute. O sa revin cand voi gasi o formula pe care o voi considera potrivita.

Am vazut numai oameni foarte tineri acolo, din noile generatii urbane, cel mai probabil din clasele din varful ierarhiei sociale. Pare mai degraba un experiment, o joaca, un loc in care sa se intalneasca cu ai lor, si nu un business in sine. Ceea ce e si mai interesant, si iti inspira mai multa incredere.

Lucrurile stau cam asa: au luat un garaj de pe aristocratul Popa Savu, chiar in capatul cu Charles de Gaulle. Si au facut acolo un fel de ceva: cafenea, mini-bistrou, snack bar – ca sa enumar entitatile cunoscute care iti vin top of mind cand intri la CPWHF. La inceputul lui august. E foarte simplu amenajat, auster, ecologist, tineresc, studenteste, rebel, we are 99%, occupy, umanist, globalist. Boema, neo-boema, post-boema, hipster, BoBo.

Meniul

e simplu, de tip breakfast all day, la moda in Occident si cu mare trecere si aici. Cateva feluri simple, sandviciuri, o supa, deserturi. Cafea buna, sucuri cat mai spre natural, o bere sau doua. Toate retetele sunt originale, nu-mi aduc aminte sa mai fi intalnit denumirile sau combinatiile in alta parte. Nu ca ar fi ceva iesit din comun, pentru ca sunt relativ simple toate, insa acesta este conceptul.

Serviciul se incadreaza perfect in tiparul si definitia localurilor boeme, cu chelneri si staff identici cu clientela, pe care nu-i poti deosebi sub nicio forma pana cand nu vezi pe vrenul ca se duce in bucatarie sau pe vreo usa pe care scrie ca sa nu intri. Chelnerita, sau cum s-o numi ea la CPWHF, acra si categorica, insa pe lunganul din poza, cel cu mina de intelectual, se poate face un adevarat studiu de caz. E prototipul perfect (imi asum semi-pleonasmul) pentru ceea ce inseamna reflexul de client service si serviciile din noua generatie. Probabil ca statul lui dincolo de tejghea intra in categoria experimentelor de tinerete.

CPWHF Coffee Place With Honest Food e foarte reprezentativ pentru noua generatie de localuri ale noii generatii: cafenele, ceainarii, bistrouri, huburi artistice, spatii de lucru, de creatie si tot felul de combinatii intre acestea si altele pe care nu le-am numit. E vremea lor, si aici si in lumea larga, asa ca sunt sigur ca vor avea succes. (GB – septembrie 2019)

Garajul CPWHF, Coffee Place With Honest Food 

CPWHF, Coffee Place With Honest Food

Strada Popa Savu

 

Data actualizarii: 09/03/2020

CPWHF  - Str. Popa Savu, nr. 73 (Piata Charles de Gaulle)

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.