Resstaurante si alte localuri cu servicii care au lasat o amintire placuta

Ord. dupa

Reîntoarcerea lui Prime Steaks & SeafoodPrimul Prime (ὠ...

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

2 comentarii

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

3 comentarii

Blue Margarita, un restaurant sud-american adevăratBlue Marga...

Nu mergeți la Teheran cu femeia dacă sunteți încă în faza premer...

1 comentarii

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

Le Bistrot Francais are un nou mare chef!Aristocratic elegantu...

10 comentarii

La Taifas in pandemieAm revenit La Taifas in plina pandemie, cand ...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

1 comentarii

Angelica Ilie a inceput sa faca si bucatarie fina la Pata Negra.Am...

3 comentarii

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

1 comentarii

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

12 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita everA...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

1 comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipsterCPWHF inseamna Coffe...

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine......

1 comentarii

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

2 comentarii

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

14 comentarii

ZEN Garden - Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-...

1 comentarii

Trofic: a bohemian eatery, une mangerie boeme, cum s-ar spune...Am...

1 comentarii

Belli Siciliani - Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film it...

14 comentarii

Grai, un nou nume pe lista scurtă a restaurantelor cu Noua Bucătări...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipster

CPWHF, Coffee Place With Honest FoodCPWHF inseamna Coffee Place With Honest Food. Eu as merge si mai departe si as adauga la descriere ceva si despre ambianta si serviciile foarte placute. O sa revin cand voi gasi o formula pe care o voi considera potrivita.

Am vazut numai oameni foarte tineri acolo, din noile generatii urbane, cel mai probabil din clasele din varful ierarhiei sociale. Pare mai degraba un experiment, o joaca, un loc in care sa se intalneasca cu ai lor, si nu un business in sine. Ceea ce e si mai interesant, si iti inspira mai multa incredere.

Lucrurile stau cam asa: au luat un garaj de pe aristocratul Popa Savu, chiar in capatul cu Charles de Gaulle. Si au facut acolo un fel de ceva: cafenea, mini-bistrou, snack bar – ca sa enumar entitatile cunoscute care iti vin top of mind cand intri la CPWHF. La inceputul lui august. E foarte simplu amenajat, auster, ecologist, tineresc, studenteste, rebel, we are 99%, occupy, umanist, globalist. Boema, neo-boema, post-boema, hipster, BoBo.

Meniul

e simplu, de tip breakfast all day, la moda in Occident si cu mare trecere si aici. Cateva feluri simple, sandviciuri, o supa, deserturi. Cafea buna, sucuri cat mai spre natural, o bere sau doua. Toate retetele sunt originale, nu-mi aduc aminte sa mai fi intalnit denumirile sau combinatiile in alta parte. Nu ca ar fi ceva iesit din comun, pentru ca sunt relativ simple toate, insa acesta este conceptul.

Serviciul se incadreaza perfect in tiparul si definitia localurilor boeme, cu chelneri si staff identici cu clientela, pe care nu-i poti deosebi sub nicio forma pana cand nu vezi pe vrenul ca se duce in bucatarie sau pe vreo usa pe care scrie ca sa nu intri. Chelnerita, sau cum s-o numi ea la CPWHF, acra si categorica, insa pe lunganul din poza, cel cu mina de intelectual, se poate face un adevarat studiu de caz. E prototipul perfect (imi asum semi-pleonasmul) pentru ceea ce inseamna reflexul de client service si serviciile din noua generatie. Probabil ca statul lui dincolo de tejghea intra in categoria experimentelor de tinerete.

CPWHF Coffee Place With Honest Food e foarte reprezentativ pentru noua generatie de localuri ale noii generatii: cafenele, ceainarii, bistrouri, huburi artistice, spatii de lucru, de creatie si tot felul de combinatii intre acestea si altele pe care nu le-am numit. E vremea lor, si aici si in lumea larga, asa ca sunt sigur ca vor avea succes. (GB – septembrie 2019)

Garajul CPWHF, Coffee Place With Honest Food 

CPWHF, Coffee Place With Honest Food

Strada Popa Savu

 

Data actualizarii: 09/03/2020

CPWHF  - Str. Popa Savu, nr. 73 (Piata Charles de Gaulle)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close