Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Afiseaza

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara și-a început oficial misiunea de Capitală Culturală a Europei, iar  Cramele Recaș se alătură, ca partener principal al proiectului, acestui extraordinar efort comun de a face din capitala Banatului și din  anul 2023 o experiență memorabilă pentru artiști, promotori ai culturii, turiști și pentru iubitorii artă de pe întreg mapamondul.

„Timișoara își trăiește din plin vocația culturală, iar pentru Cramele Recaș este o onoare și o alegere firească să-și investească  energia, resursele, creativitatea și încrederea în puterea culturii de a crea comunități vibrante de idei, principii și valori, în forța extraordinară a pasiunilor comune, cea care mișcă lumea și apropie oamenii,  de-a  transforma acest moment istoric, irepetabil,  într-o construcție durabilă. Susținem, prin acest parteneriat, efervescenta viață culturală a capitalei Banatului și Europei, industria creativă independentă, inițiative artistice originale și captivante, talentele locale care pun în cea mai bună lumină frumusețea Timișoarei, farmecul ei decantat din arte, arhitectură, teatru, muzică, literatură, film, dar și din arta subtilă a vinului fin”, declară Ioan Georgiu, acționar Cramele Recaș.

Prin  parteneriatul cu cel mai important proiect al anului 2023: Timișoara – Capitală Europeană a Culturii,  Cramele Recaș își consolidează postura de lider regional în susținerea culturii și a turismului românesc.  Deschiderea oficială a calendarului cultural european la Timișoara  a avut loc în 17-19 februarie 2023 și, conform datelor  oficiale, la torentul de peste 100 de evenimente artistice programate în 3 zile au participat aprox. 60.000 de oameni. Programul cultural oficial TM2023 este în continuă actualizare și poate fi consultat aici. Comunicarea oficială a partenerului Cramele Recaș în legătură cu acest proiect se va derula atât pe website, cât și pe rețelele sociale Facebook, Linkedin și Instagram ale brandului, unde veți afla mereu vești și motive de a fi parte a acestui generos proiect.

Titlul de Capitală Europeană a Culturii a fost creat în 1985 de Melina Mercouri, prima femeie-ministru al culturii în Grecia, iar primul oraș care a deținut acest titlu a fost Atena. Timișoara a cucerit acest titlu în 2016, în urma unei ample competiții.

Despre Cramele Recaș

Cramele Recaș ocupă primul loc pe piața vinurilor din România conform cifrei de afaceri,  fiind totodată si cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România. Vinificatorii Cramelor Recaș, Hartley Smithers (Australia) și Nora Iriarte (Spania), au fost incluși în anul 2020 în clasamentul celor mai buni 100 de vinificatori de la nivel mondial, de revista internațională de profil The Drinks Business. Tradiția vinificației bănățene își extrage seva din cultura locală care îmbogățește brandul Cramele Recaș, definindu-i spiritul. (Comunicat de presă – martie 2023)

Cramele Recaș x Timișoara 2023

Data actualizarii: 20/03/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close