Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Craquelin, desert la Maize

Craquelin la Maize (chef Daniel Palici)

Craquelin e unul dintre cele trei deserturi de la Maize pregatite de catre noul lor chef, Daniel Palici, alaturi de marul copt si de texturile de ciocolata. E un desert care vine in doua farfurii separate: pe una vezi o gogoasa fina umpluta cu caramel, iar pe cealalta o inghetata. Mai precis spus, Craquelinul de la Maize e un choux caramelizat, ușor crocant, umplut cu crema de păstârnac și crema de caramel ușor sărat; separat o cupa de înghețată de păstârnac cu ulei de măsline. Nu am primit indicatii de servire, asa ca am pus gogoasa peste inghetata si am luat din amandoua odata. A fost un desert excelent… (ianuarie 2020)

Pret meniu: 37 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close