Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Afiseaza

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările internaționale WSET, oferite de Romanian Wine Academy

Deși 2020 a fost un an de criză pentru industria ospitalității, vinurile de top au avut o creștere semnificativă, mai ales la vânzarea online, ceea ce confirmă interesul crescut al românilor pentru acest subiect. În acest context, Romanian Wine Academy își deschide porțile în Noiembrie 2020 pentru cursurile certificate WSET – The Wine and Spirit Education Trust, un proiect care oferă posibilitatea acreditării internaționale pentru studii în domeniul vinului și care se adresează atât iubitorilor de vin, cât și profesioniștilor din industrie. Cu peste 108.000 de acreditări în peste 70 de țări, WSET este cea mai importantă certificare internațională în domeniu, fiind recunoscută la nivel global ca standard în cunoaștere a vinului și spirtoaselor.

Certificările WSET funcționează pe mai multe grade de cunoaștere, în funcție de nivelul de cunoștințe la care dorește să ajungă cursantul. Romanian Wine Academy, școală acreditată WSET, organizează în cadrul primei ediții cursuri pentru primele două niveluri. Nivelul 1 este o introducere în lumea vinurilor de top pentru cei pasionați de acest subiect, unde sunt abordate caracteristicile generale ale soiurilor de vin, tehnicile de producție, elementele distinctive dintre soiuri, abordările corecte în păstrarea, servirea și asocierile gastronomice de bază.

Nivelul 2 se adresează celor care deja dețin informațiile de bază și doresc să aprofundeze, atât pasionaților cât mai ales celor care lucrează deja în domeniu, cu precădere în industria ospitalității. WSET 2 ajută la dezvoltarea abilității de descriere a vinului într-un limbaj universal, standardizat, permițând ghidarea unei degustări profesioniste oriunde în lume, prezentarea corectă a produsului și asocierilor gastronomice adecvate.

„Viața e prea scurtă să faci alegeri nepotrivite…mai ales în materie de vin. Cei care urmează cursurile WSET vor pleca cu informații valoroase, cu un sistem de degustare standardizat, care să le permită să vorbească și să înțeleagă limbajul universal al vinului. Practic, WSET reprezintă un upgrade al vieții personale, dar și profesionale.” –  Diana Pavelescu, fondator al școlii Romanian Wine Academy.

Cursurile WSET vor fi susținute de traineri acreditați WSET – Diana Pavelescu, fondator Romanian Wine Academy, Secretar General al Asociației Degustătorilor Autorizați din România și membru în jurii internaționale de specialitte și Frédéric Vigroux, antreprenor, profesor de specialitate și autor al cărții „Le vin pour ceux qui n’y connaissent rien. A practical guide on wine buying”.

Mai multe detalii despre cursuri și costuri puteți găsi aici: https://www.romanianwineacademy.com/ (Comunicat de presa – octombrie 2020)

Cursuri WSET la Romanian Wine Academy

Cursuri WSET la Romanian Wine Academy

Data actualizarii: 23/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close