Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările internaționale WSET, oferite de Romanian Wine Academy

Deși 2020 a fost un an de criză pentru industria ospitalității, vinurile de top au avut o creștere semnificativă, mai ales la vânzarea online, ceea ce confirmă interesul crescut al românilor pentru acest subiect. În acest context, Romanian Wine Academy își deschide porțile în Noiembrie 2020 pentru cursurile certificate WSET – The Wine and Spirit Education Trust, un proiect care oferă posibilitatea acreditării internaționale pentru studii în domeniul vinului și care se adresează atât iubitorilor de vin, cât și profesioniștilor din industrie. Cu peste 108.000 de acreditări în peste 70 de țări, WSET este cea mai importantă certificare internațională în domeniu, fiind recunoscută la nivel global ca standard în cunoaștere a vinului și spirtoaselor.

Certificările WSET funcționează pe mai multe grade de cunoaștere, în funcție de nivelul de cunoștințe la care dorește să ajungă cursantul. Romanian Wine Academy, școală acreditată WSET, organizează în cadrul primei ediții cursuri pentru primele două niveluri. Nivelul 1 este o introducere în lumea vinurilor de top pentru cei pasionați de acest subiect, unde sunt abordate caracteristicile generale ale soiurilor de vin, tehnicile de producție, elementele distinctive dintre soiuri, abordările corecte în păstrarea, servirea și asocierile gastronomice de bază.

Nivelul 2 se adresează celor care deja dețin informațiile de bază și doresc să aprofundeze, atât pasionaților cât mai ales celor care lucrează deja în domeniu, cu precădere în industria ospitalității. WSET 2 ajută la dezvoltarea abilității de descriere a vinului într-un limbaj universal, standardizat, permițând ghidarea unei degustări profesioniste oriunde în lume, prezentarea corectă a produsului și asocierilor gastronomice adecvate.

„Viața e prea scurtă să faci alegeri nepotrivite…mai ales în materie de vin. Cei care urmează cursurile WSET vor pleca cu informații valoroase, cu un sistem de degustare standardizat, care să le permită să vorbească și să înțeleagă limbajul universal al vinului. Practic, WSET reprezintă un upgrade al vieții personale, dar și profesionale.” –  Diana Pavelescu, fondator al școlii Romanian Wine Academy.

Cursurile WSET vor fi susținute de traineri acreditați WSET – Diana Pavelescu, fondator Romanian Wine Academy, Secretar General al Asociației Degustătorilor Autorizați din România și membru în jurii internaționale de specialitte și Frédéric Vigroux, antreprenor, profesor de specialitate și autor al cărții „Le vin pour ceux qui n’y connaissent rien. A practical guide on wine buying”.

Mai multe detalii despre cursuri și costuri puteți găsi aici: https://www.romanianwineacademy.com/ (Comunicat de presa – octombrie 2020)

Cursuri WSET la Romanian Wine Academy

Cursuri WSET la Romanian Wine Academy

Data actualizarii: 23/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close