Cele mai bune feluri de mancare din oras, pentru cateva categorii reprezentative

Ord. dupa

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "To...

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din pa...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sun...

Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 e la L'Atelier! A doua ...

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt ...

Cele mai bune ramen si udon din Bucuresti in 2018 sunt la Kanpai Bistr...

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria...

S-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria "steak" (de vita) d...

S-a incheiat preselectia si la categoria “sushi, sashimi, ramen si u...

S-a incheiat preselectia si la categoria "paste si risotto" din "Topul...

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei "Topul Mancarurilor" R...

Finala pentru cel mai bun foie gras din Bucuresti Saptamana trecuta...

Mai multi cititori, si chiar dintre concurentii la acest proiect al To...

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sf...

Restaurantele inscrise in competitia Topul Mancarurilor 2018 si admise...

Restocracy task-forces (jury teams) Steak:

  • HE Mr Fel...

Restocracy evalueaza si nominalizeaza cel mai bun fel de mancare din B...

Prezentarea generala a competitiei Toata lumea (se) intreaba care s...

Afiseaza

Mai multi cititori, si chiar dintre concurentii la acest proiect al Topului Mancarurilor, nu au inteles bine conceptul si obiectivul precis al competitiei. Am dedus asta din intrebarile puse, in special cele legate de faptul ca vizitele pentru degustare sunt anuntate cu mai multe zile inainte, incat sa poata sa se pregateasca foarte bine, si ca se poate concura chiar cu feluri de mancare ce nu sunt in meniu (hors carte).

Raspunsul este ca prin acest concurs se urmareste sa se evalueze performanta MAXIMA pe care o pot atinge cheful si restaurantul respective, in conditiile in care stiu si se pregatesc dinainte, inclusiv cu feluri de mancare hors carte, pe care le pot introduce oricand in meniu, de pilda.

Vizitele neanuntate si evaluarile anonime sunt facute de catre evaluatorii care alcatuiesc Topul 200 Restocracy, care este un clasament separat, oarecum paralel. Consideram ca ar fi mai putin relevanta o duplicare a procedurilor de evaluare de la Topul Restocracy, chiar daca s-ar face doar pe un singur tip de mancare, si nu pe tot meniul.

Daca mai sunt lucruri de clarificat, ar fi de recomandat ca intrebarile sa fie puse aici, pentru ca raspunsurile sa ajunga la cat mai multi dintre cei care si-au pus aceleasi intrebari, sau unele apropiate. Multumesc dinainte pentru asta!

GB

Data actualizarii: 31/01/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.