Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
(Sep 2023 )
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...
(Sep 2023 )
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
(Jul 2023 )
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
(Jul 2023 )
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...
(Jun 2023 )
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
(Jun 2023 )
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
(Jun 2023 )
Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...
(Jun 2023 )
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
(May 2023 )
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
(May 2023 )
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
(May 2023 )
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
(Apr 2023 )
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
(Mar 2023 )
KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...
(Mar 2023 )
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
(Mar 2023 )
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
(Mar 2023 )
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
(Mar 2023 )
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
(Mar 2023 )
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
(Feb 2023 )
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...
(Feb 2023 )
Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
(Feb 2023 )
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
(Feb 2023 )
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
(Jan 2023 )
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
(Jan 2023 )
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
(Jan 2023 )
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
(Jan 2023 )
Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...
(Dec 2022 )
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
(Dec 2022 )
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
(Nov 2022 )
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...
(Nov 2022 )
„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...
(Nov 2022 )
În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...
(Nov 2022 )
Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...
(Nov 2022 )
La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...
(Nov 2022 )
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...
(Oct 2022 )
Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...
(Oct 2022 )
Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...
(Oct 2022 )
O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...
(Oct 2022 )
Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...
(Oct 2022 )
Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...
(Oct 2022 )
Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...
(Sep 2022 )
Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...
(Sep 2022 )
SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...
(Sep 2022 )
Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...
(Sep 2022 )
5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...
(Sep 2022 )
Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...
(Aug 2022 )
WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...
(Aug 2022 )
Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...
(Aug 2022 )
Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...
(Aug 2022 )
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
(Jul 2022 )
Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...
Ce-ar fi să petrecem un început de vară într- un loc romantic, cu oameni buni și calzi, la un pahar de vin aromat? Să ne susure în urechi chitări portugheze și minunata voce a Ambrei, care ne învăluie și ne poartă pașii pe aleile înmiresmate ale Portugaliei!
Vom degusta vinuri faine, vom învăța cum să le recunoaștem calitatea și vom servi unele dintre cele mai bune preparate cu trufe.
Pentru rezervări și detalii privind meniul și costul de participare vă stăm la dispoziție la următorul număr de telefon: 0314 243 933
La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata Floreasca din Bucuresti
VIDEO
Save
Data actualizarii: 04/06/2021