Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Incepand cu 30 martie restaurantul Argentine (Herastrau) se alatura li...

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

Afiseaza

Crama MaxiMarc – Unde visele devin vinuri

Tradiția cramelor de familie este la început în România, cele mai vechi abia predau ștafeta către a doua generație. În acest peisaj, își face apariția o cramă tânără, înființată în 2016, purtând numele moștenitorilor proprietarului, în speranța că va ajunge o vinărie cu tradiție, după modelul chateau-urilor franceze. Simbolul cramei MaxiMarc este un arbore sequoia, care denotă putere și longevitate peste generații, dat fiind că, lângă vii chiar se află astfel de arbori plantați în 1845 de baronul ungur József Dietrich.

Sloganul cramei, ”Unde visele devin vinuri” face trimitere la ambiția proprietarilor de a lăsa o moștenire care să depășească cadrul personal și să devină emblematică pentru zonă. Țelul cramei este de a repune podgoria Miniș-Măderat pe o hartă viticolă și turistică la nivelul la care era în perioada habsburgică. Aici se produceau vinuri pentru Curtea Imperială de la Viena, iar Castelul lui Ispravnic, aflat momentan în ruină, reprezenta una dintre destinațiile preferate ale nobilimii și boemilor vremii.

Vă așteptăm alături de noi joi, 6 februarie, ora 19.30, La Bottega Del Tartufo la o nouă degustare de vinuri și o cină marca #boteggadeltartufo!

Vom degusta vinuri faine, vom învăța cum să le recunoaștem calitatea și vom servi unele dintre cele mai bune preparate cu trufe.

Pentru rezervări si detalii privind meniul și costul de participare vă stăm la dispoziție la următoarele numere de telefon: 0314 243 933; 0732 260 821 (Comunicat de presa – februarie 2020)

Degustare de vinuri MaxiMarc @ La Bottega del Tartufo

Data actualizarii: 17/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.