Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Afiseaza

Crama MaxiMarc – Unde visele devin vinuri

Tradiția cramelor de familie este la început în România, cele mai vechi abia predau ștafeta către a doua generație. În acest peisaj, își face apariția o cramă tânără, înființată în 2016, purtând numele moștenitorilor proprietarului, în speranța că va ajunge o vinărie cu tradiție, după modelul chateau-urilor franceze. Simbolul cramei MaxiMarc este un arbore sequoia, care denotă putere și longevitate peste generații, dat fiind că, lângă vii chiar se află astfel de arbori plantați în 1845 de baronul ungur József Dietrich.

Sloganul cramei, ”Unde visele devin vinuri” face trimitere la ambiția proprietarilor de a lăsa o moștenire care să depășească cadrul personal și să devină emblematică pentru zonă. Țelul cramei este de a repune podgoria Miniș-Măderat pe o hartă viticolă și turistică la nivelul la care era în perioada habsburgică. Aici se produceau vinuri pentru Curtea Imperială de la Viena, iar Castelul lui Ispravnic, aflat momentan în ruină, reprezenta una dintre destinațiile preferate ale nobilimii și boemilor vremii.

Vă așteptăm alături de noi joi, 6 februarie, ora 19.30, La Bottega Del Tartufo la o nouă degustare de vinuri și o cină marca #boteggadeltartufo!

Vom degusta vinuri faine, vom învăța cum să le recunoaștem calitatea și vom servi unele dintre cele mai bune preparate cu trufe.

Pentru rezervări si detalii privind meniul și costul de participare vă stăm la dispoziție la următoarele numere de telefon: 0314 243 933; 0732 260 821 (Comunicat de presa – februarie 2020)

Degustare de vinuri MaxiMarc @ La Bottega del Tartufo

Data actualizarii: 17/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.