Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Afiseaza

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

Crama Villa Vinea ne propune o incursiune pe valea râului Tarnava Mica, una dintre cele mai vechi regiuni viticole ale Transilvaniei, Pasterra ne încântă papilele gustative cu delicatese care complimentează degustarea, iar noi, în stilul caracteristic, ne ocupăm de atmosferă.

Povestea Villa Vinea inceput in jurul anului 2001, cand Heiner Oberrauch a descoperit aici, in inima Transilvaniei, acest loc plin de promisiuni. Dorinta lui a fost de a crea vinuri unice, cu mult caracter, de neuitat pentru toti cei ce urmau sa le deguste.

Combinatia de soiuri plantate pe valea râului Tarnava Mica, pe pantele cu expozitie predominant sudica, este unica. Vanturile vestice si nord-vestice favorizeaza reglarea ritmului vitei de vie, evaporand apa in exces provenita din roua diminetii, ceata sau precipitatii, ajutand, astfel, ca strugurii sa retina zaharuri, aciditate tipica si arome specifice acestui terroir.

Oenologul cramei este italianul Celestino Lucin, detinatorul titlului Winemaker of the Year 2009, acordat de publicatia italiana de vinuri Gamberto Rosso, asistat de catre seful de crama Mihaly Denes. Combinatia intre traditia vinului transilvanean si tehnologia moderna si inovatoare, in acest caz, conduce la un rezultat care poate fi regasit in titlurile si medaliile acordate vinurilor VILLA VINEA, inca din primul an de productie, 2011, vinuri deosebite prin complexitatea aromatica, echilibru, tanini catifelati si un post-gust lung.

Vă invităm alături de noi joi, 17 octombrie, ora 19.00 La Bottega Del Tartuffo la o nouă degustare de vinuri marca #boteggadeltartuffo (Comunicat de presa – octombrie 2019)

Degustare vinuri Villa Vinea

Data actualizarii: 14/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close