Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
(May 2023 )
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
(May 2023 )
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
(Apr 2023 )
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
(Mar 2023 )
KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...
(Mar 2023 )
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
(Mar 2023 )
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
(Mar 2023 )
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
(Mar 2023 )
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
(Mar 2023 )
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
(Feb 2023 )
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...
(Feb 2023 )
Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
(Feb 2023 )
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
(Feb 2023 )
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
(Jan 2023 )
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
(Jan 2023 )
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
(Jan 2023 )
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
(Jan 2023 )
Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...
(Dec 2022 )
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
(Dec 2022 )
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
(Nov 2022 )
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...
(Nov 2022 )
„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...
(Nov 2022 )
În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...
(Nov 2022 )
Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...
(Nov 2022 )
La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...
(Nov 2022 )
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...
(Oct 2022 )
Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...
(Oct 2022 )
Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...
(Oct 2022 )
O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...
(Oct 2022 )
Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...
(Oct 2022 )
Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...
(Oct 2022 )
Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...
(Sep 2022 )
Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...
(Sep 2022 )
SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...
(Sep 2022 )
Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...
(Sep 2022 )
5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...
(Sep 2022 )
Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...
(Aug 2022 )
WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...
(Aug 2022 )
Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...
(Aug 2022 )
Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...
(Aug 2022 )
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
(Jul 2022 )
Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...
(Jul 2022 )
Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...
(Jul 2022 )
Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...
(Jul 2022 )
Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...
(Jun 2022 )
Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...
(Jun 2022 )
Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...
(Jun 2022 )
Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...
(May 2022 )
Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...
(May 2022 )
Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...
(May 2022 )
Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...
La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand cu orele 19.00 o degustare de vinuri Fautor.
Cost de participare 90 lei/persoana
Include meniu degustare.
Contact:
Denumirea „Fautor” îsi trage originea din limba latină şi semnifică „creator, autor”, purtând semnificatia unei mari responsabilități pentru calitate și abordarea personalizată a vinificatorului. Fautor Winery obține multe premii la nivel internațional. Dintre acestea, putem aminti: „Best Producer Still Wine Moldova” 2019 – titlu oferit pentru Fautor Winery de catre Berliner Wine Trophy, 3 mari medalii de aur la Frankfurt International Trophy – Wine, Beer and Spirits Competition. (Comunicat de presa – septembrie 2019)
Data actualizarii: 06/09/2019