Ord. dupa
data
nr. comentarii
nr. vizualizari
(Aug 2022 )
Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...
(Aug 2022 )
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
(Jul 2022 )
Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...
(Jul 2022 )
Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...
(Jul 2022 )
Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...
(Jul 2022 )
Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...
(Jun 2022 )
Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...
(Jun 2022 )
Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...
(Jun 2022 )
Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...
(May 2022 )
Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...
(May 2022 )
Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...
(May 2022 )
Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...
(May 2022 )
Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...
(May 2022 )
Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...
(May 2022 )
Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...
(Apr 2022 )
Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...
(Apr 2022 )
Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...
(Apr 2022 )
Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...
(Apr 2022 )
Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...
(Apr 2022 )
Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...
(Apr 2022 )
Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...
(Apr 2022 )
Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...
(Apr 2022 )
Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...
(Apr 2022 )
România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...
(Mar 2022 )
Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...
(Mar 2022 )
Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...
(Mar 2022 )
Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...
(Mar 2022 )
Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...
(Mar 2022 )
Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...
(Mar 2022 )
Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...
(Feb 2022 )
Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...
(Feb 2022 )
O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...
(Feb 2022 )
Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...
(Feb 2022 )
Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...
(Feb 2022 )
Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu
Meniu...
(Jan 2022 )
Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...
(Jan 2022 )
Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...
(Jan 2022 )
Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...
(Dec 2021 )
Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...
(Dec 2021 )
Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...
(Dec 2021 )
Către: Guvernul României, Ministerul ...
(Dec 2021 )
Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...
(Nov 2021 )
30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...
(Nov 2021 )
Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...
(Nov 2021 )
Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...
(Nov 2021 )
Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...
(Nov 2021 )
După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...
(Oct 2021 )
S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...
(Oct 2021 )
Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...
La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand cu orele 19.00 o degustare de vinuri Fautor.
Cost de participare 90 lei/persoana
Include meniu degustare.
Contact:
Denumirea „Fautor” îsi trage originea din limba latină şi semnifică „creator, autor”, purtând semnificatia unei mari responsabilități pentru calitate și abordarea personalizată a vinificatorului. Fautor Winery obține multe premii la nivel internațional. Dintre acestea, putem aminti: „Best Producer Still Wine Moldova” 2019 – titlu oferit pentru Fautor Winery de catre Berliner Wine Trophy, 3 mari medalii de aur la Frankfurt International Trophy – Wine, Beer and Spirits Competition. (Comunicat de presa – septembrie 2019)
Data actualizarii: 06/09/2019