Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...

Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Bine ati venit la Coliba Haiducilor! Un loc unde intr-o atmosfera fe...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Doripesco, delta din Carpați... Continuând activitatea fostei Intrep...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touch J...

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise d...

La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...

Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...

POVESTEA NOASTRA Mahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...

Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...

Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...

"The flavours of perfection" Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...

Mozzafiato - Ristorante & Bar Relaxati-va intr-o experienta traditio...

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...

AROME A LA NIKOS! Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...

O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...

Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei  A sosi...

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca Ora ...

Pescarus, cel mai nou restaurant vechi din Bucuresti: Trecut-au aproape ...

Seating for 46 guests in an intimate atmosphere, Prime Steaks and Seafood p...

Radu Dumitrescu conduce de aproape patru ani bistroul Voila din Bucuresti, ...

Red Angus Steakhouse Red Angus Steakhouse este restaurantul cu specific ...

Afiseaza

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria DonCafe cu gandul de a le oferi oamenilor de business posibilitatea sa se intalneasca intr-un cadru mai relaxat, la o cafea, sa serveasca un pranz bun.

In timp, probabil datorita mixului de ingrediente potrivit (ambianta, mancarea, serviciul), clientii din timpul saptamanii au revenit si in weekend impreuna cu familia, cu cei dragi.

Pentru ei toti, noi suntem mereu datori sa acordam o deosebita atentie fiecarui detaliu.

La Brasseria DonCafe suntem mereu conectati la tendintele gastronomice mondiale si impreuna cu bucatari din toata lumea, cautam in permanenta sa diverisificam meniul, cautam cele mai bune tehnici de preparare, cele mai bune ingrediente si moduri de servire.

Ne gasesti in Piata Dorobantilor, mereu pregatiti sa-ti acordam timpul nostru!

 

Data actualizarii: 28/08/2019