Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

282 vizite

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

18 vizite

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

17 vizite

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

59 vizite

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

705 vizite

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

59 vizite

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

26 vizite

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

23 vizite

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

91 vizite

La îngemănarea lunilor februarie cu martie, intrăm în bucătărie ...

99 vizite

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te ...

52 vizite

Evenimentul de pe 16 e dublat de o degustare de vinuri albe ungurești...

42 vizite

Situată în inima uneia dintre cele mai importante zone viticole rom...

115 vizite

O cina memorabila cu fructe de mare pregatita de Chef Catalin Jernoiu ...

42 vizite

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

30 vizite

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

15 vizite

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

973 vizite

“Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis… visul de a produce un vi...

35 vizite

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

47 vizite

Gala Restocracy a avut loc duminica, 26 ianuarie, incepand cu ora 12 l...

20 vizite

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

16053 vizite 13 comentarii

Vineri, 24 ianuarie, bistroul La Tartine, din cartierul bucurestean Co...

96 vizite

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

122 vizite

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

84 vizite

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

131 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Client in targetul Fomizza

… asa ca ia matale si citeste niste mesaje pe intelesul tau, ca sa afli ca facem pizza buna si sandviciuri!

Acesta este un site pentru copii mici si adulti redusi la minte, sau e si pentru oameni normali, dar nu ma ridic eu la inaltimea subtilitatii unor astfel de mesaje publicitare? Am luat la intamplare pagina de Facebook a unei pizzerii, Fomizza de la Piata Victoriei. Asa e toata pagina, sa nu credeti ca am facut eu vreo selectie… Dar puteam sa iau orice altceva, sunt cu miile si sutele de mii cei care se adreseaza astfel clientilor si isi prezinta firma si produsele in acest mod insultator la adresa inteligentei lor. Care sa fie explicatia? Stie cineva, functioneaza aceasta forma de comunicare?

www.facebook.com/fomizza/:

  • Pentru 🌈 pe cerul gurii: pizza cu zucchini, salsiccia, Grana Padano & cremă de 🎃. La Fomizza, pentru fomiță. 🍕🍕🍕
  • Ghici ciupercă coaptă ce-i în el? Panuozzo extraordinar cu ruccola, pancetta afumicata, fior di latte și cremă de Pecorino. Și ciuperca coaptă, ovviamente. La morte Sua.
  • Da, știm. Și nouă ni se face poftă când vedem panuozzo-urile, așa că știm ce este în sufletul tău acum. Poate vii până aici sau vine el la tine pe UberEats.
  • Fomizza înseamnă focaccia și pizza. Alături de sentimentul acela care îzzi face stomacul să facă scandal: adică niște fomiță, nici prea mare, nici prea mică.
  • Specialitatea lui Davide învinge orice Goliath. Doar că nu e nevoie de război atunci când ai pizza în stil napoletan cu blat lăsat la dospit 24h. Cu burrata, bresaola Punta D’Anca, lămâie și ruccola. Bună de iubit și savurat.
  • Așa arată un sandwich care râde cu gura până la urechi. La Fomizza, lângă Atelierul de Tarte, Mihalache 20.
  • După drob, mulzzi viteji se-arată. Și parcă prind și mai mult curaj atunci când dau nas în nas cu pizza clasica romana, plină cu tot felul de bunătăzzi…
  • Știzzi cum își vorbesc sandwichurile noastre între ele? ‘Ciao, bella’ ‘Mozarella’.
Fomizza

Fomizza: poti face pizza foarte buna si cand ai un nume caraghios... Mi-a atras atentia mai intai numele acesta caraghios si infantil, si nici nu aveam intentia sa intru intr-un local care se cheama ...

Data actualizarii: 26/07/2019

  • Raluca :

    Doamne fereste :)))

  • Daniel :

    Millenials astia… au distrus si pizzeriile! :))

  • Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.