Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cant...

23 vizite

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

36 vizite

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

45 vizite

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

23 vizite

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

688 vizite

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

2607 vizite

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

57 vizite

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

62 vizite

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

40 vizite

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

69 vizite 2 comentarii

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

115 vizite

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

70 vizite

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

184 vizite

Am auzit de multe ori vorbindu-se de despre restaurante cu adevarate b...

699 vizite

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

3149 vizite 4 comentarii

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

677 vizite 2 comentarii

De ce nu spui adevarul...dar daca nu l spui tu asa cum nu ti prezinti ...

2430 vizite 10 comentarii

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

1778 vizite 2 comentarii

La din ce in ce mai bunul restaurant cu specific japonez, Zen Sushi, i...

669 vizite 1 comentarii

Un interviu cu Dragos Panait, directorul general al firmei de consulta...

100 vizite

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

606 vizite

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma anti...

26 vizite

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

121 vizite

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

496 vizite

Chef Radu Ionescu: #NotJustARestaurant Chef Radu Ionescu spent ...

18 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Client in targetul Fomizza

… asa ca ia matale si citeste niste mesaje pe intelesul tau, ca sa afli ca facem pizza buna si sandviciuri!

Acesta este un site pentru copii mici si adulti redusi la minte, sau e si pentru oameni normali, dar nu ma ridic eu la inaltimea subtilitatii unor astfel de mesaje publicitare? Am luat la intamplare pagina de Facebook a unei pizzerii, Fomizza de la Piata Victoriei. Asa e toata pagina, sa nu credeti ca am facut eu vreo selectie… Dar puteam sa iau orice altceva, sunt cu miile si sutele de mii cei care se adreseaza astfel clientilor si isi prezinta firma si produsele in acest mod insultator la adresa inteligentei lor. Care sa fie explicatia? Stie cineva, functioneaza aceasta forma de comunicare?

www.facebook.com/fomizza/:

  • Pentru 🌈 pe cerul gurii: pizza cu zucchini, salsiccia, Grana Padano & cremă de 🎃. La Fomizza, pentru fomiță. 🍕🍕🍕
  • Ghici ciupercă coaptă ce-i în el? Panuozzo extraordinar cu ruccola, pancetta afumicata, fior di latte și cremă de Pecorino. Și ciuperca coaptă, ovviamente. La morte Sua.
  • Da, știm. Și nouă ni se face poftă când vedem panuozzo-urile, așa că știm ce este în sufletul tău acum. Poate vii până aici sau vine el la tine pe UberEats.
  • Fomizza înseamnă focaccia și pizza. Alături de sentimentul acela care îzzi face stomacul să facă scandal: adică niște fomiță, nici prea mare, nici prea mică.
  • Specialitatea lui Davide învinge orice Goliath. Doar că nu e nevoie de război atunci când ai pizza în stil napoletan cu blat lăsat la dospit 24h. Cu burrata, bresaola Punta D’Anca, lămâie și ruccola. Bună de iubit și savurat.
  • Așa arată un sandwich care râde cu gura până la urechi. La Fomizza, lângă Atelierul de Tarte, Mihalache 20.
  • După drob, mulzzi viteji se-arată. Și parcă prind și mai mult curaj atunci când dau nas în nas cu pizza clasica romana, plină cu tot felul de bunătăzzi…
  • Știzzi cum își vorbesc sandwichurile noastre între ele? ‘Ciao, bella’ ‘Mozarella’.
Fomizza

Fomizza: poti face pizza foarte buna si cand ai un nume caraghios... Mi-a atras atentia mai intai numele acesta caraghios si infantil, si nici nu aveam intentia sa intru intr-un local care se cheama ...

Data actualizarii: 26/07/2019

  • Raluca :

    Doamne fereste :)))

  • Daniel :

    Millenials astia… au distrus si pizzeriile! :))

  • draga-clientule-stim-ca-esti-redus-mintal-asa-ca-citeste-niste-reclame