Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Afiseaza
comentarii

Client in targetul Fomizza

… asa ca ia matale si citeste niste mesaje pe intelesul tau, ca sa afli ca facem pizza buna si sandviciuri!

Acesta este un site pentru copii mici si adulti redusi la minte, sau e si pentru oameni normali, dar nu ma ridic eu la inaltimea subtilitatii unor astfel de mesaje publicitare? Am luat la intamplare pagina de Facebook a unei pizzerii, Fomizza de la Piata Victoriei. Asa e toata pagina, sa nu credeti ca am facut eu vreo selectie… Dar puteam sa iau orice altceva, sunt cu miile si sutele de mii cei care se adreseaza astfel clientilor si isi prezinta firma si produsele in acest mod insultator la adresa inteligentei lor. Care sa fie explicatia? Stie cineva, functioneaza aceasta forma de comunicare?

www.facebook.com/fomizza/:

  • Pentru 🌈 pe cerul gurii: pizza cu zucchini, salsiccia, Grana Padano & cremă de 🎃. La Fomizza, pentru fomiță. 🍕🍕🍕
  • Ghici ciupercă coaptă ce-i în el? Panuozzo extraordinar cu ruccola, pancetta afumicata, fior di latte și cremă de Pecorino. Și ciuperca coaptă, ovviamente. La morte Sua.
  • Da, știm. Și nouă ni se face poftă când vedem panuozzo-urile, așa că știm ce este în sufletul tău acum. Poate vii până aici sau vine el la tine pe UberEats.
  • Fomizza înseamnă focaccia și pizza. Alături de sentimentul acela care îzzi face stomacul să facă scandal: adică niște fomiță, nici prea mare, nici prea mică.
  • Specialitatea lui Davide învinge orice Goliath. Doar că nu e nevoie de război atunci când ai pizza în stil napoletan cu blat lăsat la dospit 24h. Cu burrata, bresaola Punta D’Anca, lămâie și ruccola. Bună de iubit și savurat.
  • Așa arată un sandwich care râde cu gura până la urechi. La Fomizza, lângă Atelierul de Tarte, Mihalache 20.
  • După drob, mulzzi viteji se-arată. Și parcă prind și mai mult curaj atunci când dau nas în nas cu pizza clasica romana, plină cu tot felul de bunătăzzi…
  • Știzzi cum își vorbesc sandwichurile noastre între ele? ‘Ciao, bella’ ‘Mozarella’.
Fomizza

Fomizza: poti face pizza foarte buna si cand ai un nume caraghios... Mi-a atras atentia mai intai numele acesta caraghios si infantil, si nici nu aveam intentia sa intru intr-un local care se cheama ...

Data actualizarii: 26/07/2019

  • Raluca :

    Doamne fereste :)))

  • Daniel :

    Millenials astia… au distrus si pizzeriile! :))