Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

2 comentarii

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Pivnița din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticult...

Crama veche din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...

Crama nouă din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...

Berăria Gambrinus - latura nouă, din strada Ion Brezoianu, legată d...

Lacul Floreasca și împrejurimile cu vedere de pe terasa restaurantul...

Chef Ionuț Gheorghe are 35 ani și a absolvit liceul și școala de b...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

1 comentarii

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Afiseaza
comentarii

Client in targetul Fomizza

… asa ca ia matale si citeste niste mesaje pe intelesul tau, ca sa afli ca facem pizza buna si sandviciuri!

Acesta este un site pentru copii mici si adulti redusi la minte, sau e si pentru oameni normali, dar nu ma ridic eu la inaltimea subtilitatii unor astfel de mesaje publicitare? Am luat la intamplare pagina de Facebook a unei pizzerii, Fomizza de la Piata Victoriei. Asa e toata pagina, sa nu credeti ca am facut eu vreo selectie… Dar puteam sa iau orice altceva, sunt cu miile si sutele de mii cei care se adreseaza astfel clientilor si isi prezinta firma si produsele in acest mod insultator la adresa inteligentei lor. Care sa fie explicatia? Stie cineva, functioneaza aceasta forma de comunicare?

www.facebook.com/fomizza/:

  • Pentru 🌈 pe cerul gurii: pizza cu zucchini, salsiccia, Grana Padano & cremă de 🎃. La Fomizza, pentru fomiță. 🍕🍕🍕
  • Ghici ciupercă coaptă ce-i în el? Panuozzo extraordinar cu ruccola, pancetta afumicata, fior di latte și cremă de Pecorino. Și ciuperca coaptă, ovviamente. La morte Sua.
  • Da, știm. Și nouă ni se face poftă când vedem panuozzo-urile, așa că știm ce este în sufletul tău acum. Poate vii până aici sau vine el la tine pe UberEats.
  • Fomizza înseamnă focaccia și pizza. Alături de sentimentul acela care îzzi face stomacul să facă scandal: adică niște fomiță, nici prea mare, nici prea mică.
  • Specialitatea lui Davide învinge orice Goliath. Doar că nu e nevoie de război atunci când ai pizza în stil napoletan cu blat lăsat la dospit 24h. Cu burrata, bresaola Punta D’Anca, lămâie și ruccola. Bună de iubit și savurat.
  • Așa arată un sandwich care râde cu gura până la urechi. La Fomizza, lângă Atelierul de Tarte, Mihalache 20.
  • După drob, mulzzi viteji se-arată. Și parcă prind și mai mult curaj atunci când dau nas în nas cu pizza clasica romana, plină cu tot felul de bunătăzzi…
  • Știzzi cum își vorbesc sandwichurile noastre între ele? ‘Ciao, bella’ ‘Mozarella’.
Fomizza

Fomizza: poti face pizza foarte buna si cand ai un nume caraghios... Mi-a atras atentia mai intai numele acesta caraghios si infantil, si nici nu aveam intentia sa intru intr-un local care se cheama ...

Data actualizarii: 26/07/2019

  • Raluca :

    Doamne fereste :)))

  • Daniel :

    Millenials astia… au distrus si pizzeriile! :))

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close