Interviuri cu persoane importante din lumea gastronomiei si din alte domenii cu legaturi directe cu aceasta

Ord. dupa

Se numeste Agustina Fitri si este una dintre cele doua Lady Chefs ale ...

Alex Petricean este Head Chef-ul restaurantului Maize, deschis anul ac...

Chef Alexandru Iacob s-a nascut la Iasi si este bine-cunoscut publicul...

Alexandru Sautner are 49 de ani si lucreaza de peste 27 de ani in dom...

1 comentarii

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantului B...

4 comentarii

Ana Consulea este Chef cofetar si fondator al Zexe Braserie, un loc na...

Cu o experienta de peste 15 ani in industriile retail si horeca, Andre...

Angelica Ilie a fost sportiva de performanta, a practicat handbalul. I...

Chef Antonio Passarelli are 58 de ani si este unul dintre cei mai renu...

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capital...

Bogdan Dănilă: Cea mai mare provocare a fost să vin la New York ...

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca ...

Chef Cezar Petru Munteanu, pe numele sau intreg, a absolvit Colegiul d...

Cu o cariera in gastronomie de peste 18 ani, Alexandru Chioaru a lucra...

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi ...

4 comentarii

Chef Mircea Niculescu se afla in bucatariile hotelului Athenee Palace ...

De la adunari simple si intime la banchete spectaculoase cu peste 1500...

Tim Schmidt este Chef-ul Executiv al hotelului Athenee Palace Hilton B...

Chef Ciprian Nicolescu are de 48 ani si s-a nascut la Brasov. Cariera ...

Chef Constantin Ghimpu s-a apucat relativ tarziu de bucatarie si, intr...

  Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul cu Lemne, ...

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaz...

Cristian Lazar are 38 de ani si este Head Chef-ul restaurantului Prime...

Cu o experienta de aproximativ 30 de ani, din cei 49 de ani de viata, ...

Chef Dan Cretu este din zona Brasovului. Strabunica sa a avut printre ...

Trattoria Il Calcio este de 17 ani pe piata gastronomica din Romania. ...

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 a...

Dan Tudor Tonescu este Head Corporate Chef al Grupului City Grill. Che...

Daniel Michie, CEO al grupului City Grill, are 42 de ani. Daniel Misch...

3 comentarii

Daniela Chiriac are 36 de ani, a absolvit Universitatea Romano-America...

4 comentarii

David Contant este deja unul dintre numele sonore ale gastronomiei si ...

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantul...

1 comentarii

Un interviu cu Dragos Panait, directorul general al firmei de consulta...

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucur...

Dragos Petrescu are 46 de ani si este absolvent al Institutului Polite...

Dumitru Bucsa are 42 de ani si este Executive Chef al Hotelului Novote...

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios ...

1 comentarii

Doamna Evanthia Zisi este o persoana carismatica, foarte sociabila si ...

2 comentarii

Francesco Castrovillari  are 29 de ani si s-a nascut in sudul Italiei...

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016...

Este randul lui George Baciu, chef intr-unul dintre restaurantele hote...

Georgios Malideros are de 29 ani si s-a nascut in Grecia, dar in preze...

Chef Gianny Banuta, pe numele sau intreg Iulian Marian Banuta, are 35 ...

Gleb Poluiaktov este proprietarul Brutal Russian Bucuresti, un bistro ...

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu ...

Am fost in vizita la HorecaExchange, sa aflam despre evolutia pietei d...

1 comentarii

Pizza PPH exista pe piata de delivery din Bucuresti inca din anul 2008...

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Econo...

Excelența Sa, Domnul Felipe Guillermo Alvarez de Toledo este un diplo...

Chef Iosif Stefanescu nu este o fire extrovertita sau o persoana laud...

Afiseaza
comentarii

Un interviu cu Dragos Panait, directorul general al firmei de consultanta in domeniul HoReCa Next Root Management Systems

Dragos Panait, Next Root Management SystemsCine este Next Root Management Systems si cum a aparut pe piata?

Next Root Management System, NRMS, este o companie de consultanta in domeniul Ospitalitatii, care aduce stabilitate si eficienta in derularea unei afaceri in domeniul HoReCa prin imbunatatirea sistemului de operare si prin salvarea eficienta de costuri.

NRMS are la baza toata experienta acumulata in ultimii 10 ani de zile in domeniul HoReCa, adunand foarte multe invataturi extrase din propriile reusite, dar si din greseli. Ideea acestui business a venit din remarcile primite de la diverse persoane care aveau nevoie de informatii despre cum sa isi deschida un business in domeniu, despre numeroase probleme si obstacole pe care le intampina de zi cu zi in businessul pe care deja il au in HoReCa. Mergand mai departe cu analiza, s-a dovedit ca, intr-adevar, exista o nevoie reala de consultanta in acest domeniu, care este unul mai complex decat se crede adesea.

Care este principiul de la care pleaca intotdeauna NRMS cand abordeaza un proiect de consultanta?

Noi la NRMS consideram ca o afacere in domeniul ospitalitatii poate fi de succes atunci cand livreaza produse si servicii constante pentru un pret corect in schimb. Iar pentru ca acest lucru sa fie posibil pe o perioada indelungata, este necesar ca afacerea sa aiba la baza o abordare disciplinata si sa opereze conform unor procese standardizate, astfel incat activitatea de zi cu zi sa nu fie dependenta de angajatul X sau Y.

De ce ar avea nevoie aceste businessuri de un consultant?

Domeniul HoReCa este un labirint de decizii, un segment in continua miscare, cu perioade de  glorie, dar si cu multe probleme si obstacole pana acolo sus.

Nu poti sti lucrurile pe care nu le cunosti. De multe ori, proprietarul/investitorul semnaleaza o problema care se dovedeste a fi, de fapt, simptomul unei alte probleme. Trebuie sa cunosti radacina pe care trebuie sa o modifici atunci cand ceva nu functioneaza cum trebuie.

De multe ori, investitorul/proprietarul este subiectiv cu aspectele afacerii sale, pe cand un ochi specializat din exterior vede lucrurile si solutiile complet diferit. Este important ca acesta sa stea deoparte de partea operationala de zi cu zi si sa poata urmari si controla activitatea in baza unor proceduri clare. Cand esti zilnic implicat in activitatile locatiei, nu pierzi doar controlul usor- usor, dar si viziunea dezvoltarii.

Astfel ca un set de recomandari si proceduri standardizate provenite de la un consultant iti pot transmite cea mai buna varianta operationala posibila afacerii tale.

Cine sunt clientii lui NRMS?

Contributia noastra vine in ajutorul companiilor care necesita un control mai bun al afacerii lor si o maximizare a profitabilitatii precum si a celor care sunt la inceput de drum si doresc sa deschida o afacere HoReCa de la zero (fie ea restaurant de sine statator, rulota de mancare, hotel, cafenea etc).

Serviciile noastre acopera o zona complexa de necesitati operationale in domeniul HoReCa. De la identificarea locatiei pe criterii bine structurate, la necesarul de autorizatii si avize, la propuneri de concept, la dezvoltarea culturii organizationale, angajari, traininguri, dezvoltare de meniu si retete, proceduri de standardizare a acestor lucruri, proceduri de control, fluxuri, tehnologizarea locatiei, intocmiri de bugete si pana la importul de trailere pentru cei ale caror proiect constau in ramura de Street Food.

 

Data actualizarii: 15/08/2019