Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv târg de vinuri din România, va avea loc în perioada 5 – 7 aprilie, la Romexpo, pavilion B2. Anul acesta, Good Wine împlinește 10 ani și își întâmpină vizitatorii cu un concept nou și dinamic, care va include, pe lângă degustări gratuite a sute de vinuri de la cele mai importante crame, și o serie de noutăți pentru conceptul Good Wine. Târgul se adresează atât specialiștilor din industria viniviticolă, cât și publicului larg, organizatorii gândind activități pentru fiecare dintre aceștia.

Good Wine va debuta cu un “Power Lunch” care va avea ca scop interconectarea producătorilor de vin cu reprezentanții HORECA și distribuitori naționali și internaționali, dar și cu o conferință care va aborda teme diverse precum “Tacticile și comunitățile digitale în industria vitivinicolă și HoReCa”, “Profilul consumatorului de evenimente din segmentul de 25 – 45 de ani” sau “Best practice în abordarea unor formate mass-market pentru produse culte”.

O noutate a ediției 23 a GOOD WINE o constituie platforma educațională GoodWine Academy – care debutează cu patru cursuri pentru începători și patru master classes pentru pasionați, toate putând fi accesate la prețuri speciale cu ocazia târgului – doar 35 lei / curs sau seminar. Organizatorii au făcut această ofertă pentru a facilita accesul tuturor participanților la informații de specialitate, la noutăți și, în special, o bază de informații pentru publicul aspirant care dorește să pătrundă în lumea fascinantă a vinului.

„O parte importantă și extrem de frumoasă a vieții mele am dedicat-o ospitalității, iar vinul a fost mereu esențial în această poveste. În ultimii ani am descoperit cu mare bucurie creșterea calitativă a vinului românesc, dar și a evenimentelor care îl au în prim plan. Vorbim deja despre o cultură a vinului în rândul publicului din România. Cred în puterea educației în orice domeniu, așa că am transformat educația într-un pilon esențial al proiectului Good Wine din acest an“, a declarat Andreea Păunescu, proprietar și general manager al Good Wine.

GoodWine Academy va continua și încheierea târgului cu o serie de proiecte speciale și cursuri derulate pe tot parcursul anului. Cursurile de inițiere de la această ediție GOOD WINE vor fi susținute de Diana Pavelescu – Secretar General ADAR (Asociația Degustătorilor Autorizați din România), membru în jurii internaționale prestigioase și una dintre cele mai populare și admirate personalități de lifestyle oenologic din România.

Pentru ediția cu numărul 23 a fost creată o zona de entertainment interactiv – Good Wine Social Area – cu muzică live și un lounge accesibil tuturor vizitatorilor, în care vor avea loc activități interactive și lansări de carte ale unor autori și specialiști din lumea lumea vinului – Sergiu Nedelea și Cezar Vârlan.

Ediția de primăvară a GOOD WINE 2019 este una verde, prietenoasă și responsabilă cu mediul, organizatorii dezvoltând un parteneriat cu Asociația Act For Tomorrow și angajându-se, printre altele, ca toate deșeurile și materialele de promovare produse pentru acest târg să fie reciclate. Din elementele de succes ale edițiilor trecute este prezent Lounge-ul VIP, unde vor putea fi degustate vinuri premium și vinuri rare.

La ediția din 5 – 7 aprilie a târgului vor participa crame din România, dar și importatori de vinuri și produse gourmet sau distribuitori de accesorii HORECA.

PROGRAM DE VIZITARE PENTRU PUBLIC:

Vineri, 5 aprilie: 17:00 – 20:00

Sâmbătă, 6 aprilie: 11:00 – 20:00

Duminică, 7 aprilie: 11:00 – 20:00

Prețul unui bilet standard este de 35 de lei pentru vineri, iar pentru sâmbătă sau duminică prețul este de 50 de lei/zi/pers și include acces în zona de expoziție, food court, social area cu diferite activități și degustări gratuite, dar și un voucher de cumpărături la magazinul oficial al târgului.

Există și bilete VIP al căror preț este de 70 de lei pentru ziua de vineri și de 100 de lei/zi/pers pentru zilele de weekend. Aceste bilete oferă acces în zona de VIP Lounge unde vor avea loc degustări de vinuri rare și premium.

Doritorii vor putea achiziționa și abonamente standard sau VIP care permit accesul în toate cele 3 zile de eveniment, dar și discount-uri speciale (10 – 20 %) pentru cursurile din cadrul GOOD WINE ACADEMY.

Cei interesați pot beneficia de bilete și abonamente la prețuri reduse până pe 31 martie: 10% discount pentru 2 bilete/abonamente sau 20% discount pentru 4 bilete/abonamente.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro sau de pe www.iabilet.ro/retea, iar mai multe informații despre participanți, cursuri și alte activități conexe pot fi găsite pe www.goodwine.ro

Parteneri media: Tanănana, Vinul.ro, Vin2.ro, Revista Horeca, Piața, Modern Buyer, Bistro Margot, Igloo, Banchiza Urbană, Ziare.com, Business24, Banii.net, Piața Presei, Top 100 Antreprenori, Vulpescu.eu (Comunicat de presa – Martie 2019)

Good Wine 2019

Data actualizarii: 25/03/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close