Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

Afiseaza

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv târg de vinuri din România, va avea loc în perioada 5 – 7 aprilie, la Romexpo, pavilion B2. Anul acesta, Good Wine împlinește 10 ani și își întâmpină vizitatorii cu un concept nou și dinamic, care va include, pe lângă degustări gratuite a sute de vinuri de la cele mai importante crame, și o serie de noutăți pentru conceptul Good Wine. Târgul se adresează atât specialiștilor din industria viniviticolă, cât și publicului larg, organizatorii gândind activități pentru fiecare dintre aceștia.

Good Wine va debuta cu un “Power Lunch” care va avea ca scop interconectarea producătorilor de vin cu reprezentanții HORECA și distribuitori naționali și internaționali, dar și cu o conferință care va aborda teme diverse precum “Tacticile și comunitățile digitale în industria vitivinicolă și HoReCa”, “Profilul consumatorului de evenimente din segmentul de 25 – 45 de ani” sau “Best practice în abordarea unor formate mass-market pentru produse culte”.

O noutate a ediției 23 a GOOD WINE o constituie platforma educațională GoodWine Academy – care debutează cu patru cursuri pentru începători și patru master classes pentru pasionați, toate putând fi accesate la prețuri speciale cu ocazia târgului – doar 35 lei / curs sau seminar. Organizatorii au făcut această ofertă pentru a facilita accesul tuturor participanților la informații de specialitate, la noutăți și, în special, o bază de informații pentru publicul aspirant care dorește să pătrundă în lumea fascinantă a vinului.

„O parte importantă și extrem de frumoasă a vieții mele am dedicat-o ospitalității, iar vinul a fost mereu esențial în această poveste. În ultimii ani am descoperit cu mare bucurie creșterea calitativă a vinului românesc, dar și a evenimentelor care îl au în prim plan. Vorbim deja despre o cultură a vinului în rândul publicului din România. Cred în puterea educației în orice domeniu, așa că am transformat educația într-un pilon esențial al proiectului Good Wine din acest an“, a declarat Andreea Păunescu, proprietar și general manager al Good Wine.

GoodWine Academy va continua și încheierea târgului cu o serie de proiecte speciale și cursuri derulate pe tot parcursul anului. Cursurile de inițiere de la această ediție GOOD WINE vor fi susținute de Diana Pavelescu – Secretar General ADAR (Asociația Degustătorilor Autorizați din România), membru în jurii internaționale prestigioase și una dintre cele mai populare și admirate personalități de lifestyle oenologic din România.

Pentru ediția cu numărul 23 a fost creată o zona de entertainment interactiv – Good Wine Social Area – cu muzică live și un lounge accesibil tuturor vizitatorilor, în care vor avea loc activități interactive și lansări de carte ale unor autori și specialiști din lumea lumea vinului – Sergiu Nedelea și Cezar Vârlan.

Ediția de primăvară a GOOD WINE 2019 este una verde, prietenoasă și responsabilă cu mediul, organizatorii dezvoltând un parteneriat cu Asociația Act For Tomorrow și angajându-se, printre altele, ca toate deșeurile și materialele de promovare produse pentru acest târg să fie reciclate. Din elementele de succes ale edițiilor trecute este prezent Lounge-ul VIP, unde vor putea fi degustate vinuri premium și vinuri rare.

La ediția din 5 – 7 aprilie a târgului vor participa crame din România, dar și importatori de vinuri și produse gourmet sau distribuitori de accesorii HORECA.

PROGRAM DE VIZITARE PENTRU PUBLIC:

Vineri, 5 aprilie: 17:00 – 20:00

Sâmbătă, 6 aprilie: 11:00 – 20:00

Duminică, 7 aprilie: 11:00 – 20:00

Prețul unui bilet standard este de 35 de lei pentru vineri, iar pentru sâmbătă sau duminică prețul este de 50 de lei/zi/pers și include acces în zona de expoziție, food court, social area cu diferite activități și degustări gratuite, dar și un voucher de cumpărături la magazinul oficial al târgului.

Există și bilete VIP al căror preț este de 70 de lei pentru ziua de vineri și de 100 de lei/zi/pers pentru zilele de weekend. Aceste bilete oferă acces în zona de VIP Lounge unde vor avea loc degustări de vinuri rare și premium.

Doritorii vor putea achiziționa și abonamente standard sau VIP care permit accesul în toate cele 3 zile de eveniment, dar și discount-uri speciale (10 – 20 %) pentru cursurile din cadrul GOOD WINE ACADEMY.

Cei interesați pot beneficia de bilete și abonamente la prețuri reduse până pe 31 martie: 10% discount pentru 2 bilete/abonamente sau 20% discount pentru 4 bilete/abonamente.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro sau de pe www.iabilet.ro/retea, iar mai multe informații despre participanți, cursuri și alte activități conexe pot fi găsite pe www.goodwine.ro

Parteneri media: Tanănana, Vinul.ro, Vin2.ro, Revista Horeca, Piața, Modern Buyer, Bistro Margot, Igloo, Banchiza Urbană, Ziare.com, Business24, Banii.net, Piața Presei, Top 100 Antreprenori, Vulpescu.eu (Comunicat de presa – Martie 2019)

Good Wine 2019

Data actualizarii: 25/03/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close