Evaluatorii din juriile Restocracy la lucru, la restaurantele care concureaza la Topul Mancarurilor 2019
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (213)
Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...
... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...
Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...
Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...
S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...
Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...
Comentarii (2)
Ce-i cu snobismul acesta? Platiti nota la final sau este din partea casei?
Persoanele din aceste poze sunt evaluatori calificati doar prin prisma pozitiilor pe care le detin (membri ai corpului diplomatic, C-level executives, etc.)?
Stiu, imi vei spune ca experienta lor de viata i-a expus la tot felul de medii selecte si cercuri in care au gustat lucruri pe care un pauper ca mine nici le poate visa. Dar eu ma incapatanez sa cred ca asta nu ii face evaluatori de restaurante sau mancaruri.
Asta pentru ca daca te uiti la filme cu samurai, nu inseamna ca devii si tu un samurai.
In incheiere, sper ca acest comentariu nu ti-a facut pofta de o masa gratuita la Ginger Sushi Bar.
Toate cele bune!
Dar pentru cine sunt facute restaurantele astea? Ca sa manance alti bucatari in ele? Nu acestia sunt clientii pe care si-i doreste orice restaurant? Deci nu aprecierea lor conteaza cel mai mult, inainte de orice altceva? GB