Fotografii de la evenimente sau diverse alte momente

Ord. dupa

Cavalerii Vinului - ceremonie de acreditare si avansare la Jaristea (2...

Evaluatorii din juriile Restocracy la lucru, la restaurantele care con...

Foto & video de la decernarea Premiilor Restocracy pentru 2017, ev...

Gala Restocracy a avut loc duminica, 26 ianuarie, incepand cu ora 12 l...

Evenimentul de deschidere a restaurantului Galletto

GastroLab, restaurantul cu bucatarie ungureasca reinterpretata si fina...

Gstrolab, wine & food experience, cu o zi inainte de deschidere, i...

Lansarea oficiala a vinurilor Kvint in Romania la Pescariu Sports &...

Terasa si motanul Matrioska

Muzicienii si dansatorii peruvieni de la cina memorabila care a deschi...

Invitatii la cina peruviana memorabila de la Athenee Palace Hilton din...

Foto & video de la Gala Restocracy pentru anul 2018, care a avut l...

Brunch is back! la Athenee Palace Hilton Bucuresti (01.10.2017)

Afiseaza

Evaluatorii din juriile Restocracy la lucru, la restaurantele care concureaza la Topul Mancarurilor 2019

Data actualizarii: 01/12/2019

  • Rascal :

    Ce-i cu snobismul acesta? Platiti nota la final sau este din partea casei?
    Persoanele din aceste poze sunt evaluatori calificati doar prin prisma pozitiilor pe care le detin (membri ai corpului diplomatic, C-level executives, etc.)?
    Stiu, imi vei spune ca experienta lor de viata i-a expus la tot felul de medii selecte si cercuri in care au gustat lucruri pe care un pauper ca mine nici le poate visa. Dar eu ma incapatanez sa cred ca asta nu ii face evaluatori de restaurante sau mancaruri.
    Asta pentru ca daca te uiti la filme cu samurai, nu inseamna ca devii si tu un samurai.
    In incheiere, sper ca acest comentariu nu ti-a facut pofta de o masa gratuita la Ginger Sushi Bar.
    Toate cele bune!

    • George Butunoiu :

      Dar pentru cine sunt facute restaurantele astea? Ca sa manance alti bucatari in ele? Nu acestia sunt clientii pe care si-i doreste orice restaurant? Deci nu aprecierea lor conteaza cel mai mult, inainte de orice altceva? GB

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close