Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Afiseaza

Ceainaria Rendez-Vous este un loc placut, armonios alcatuit, cu mobilier, ornamente, culori si forme, mirosuri, gusturi, arome, ceainaria este un intreg care satisface organoleptic toate simturile, la acestea se adauga personalul amabil si zambitor. Ce mult valoreaza un zambet placut intr-o lume trista si incruntata, o vorba rostita cu amabilitate!

Ceainaria este situata pe Calea Floreasca 102, din minunatul Bucuresti. Aici vor fi expuse picturile mele in perioada 20 octombrie – 30 decembrie 2017, picturi pe care va invit sa mergeti si sa le vedeti. Daca sunteti oameni practici puteti bea un ceai, puteti manca prajituri delicioase in timp ce priviti picturile mele. Daca sunteti romantici, meditativi, sau chiar melancolici puteti sa „savurati” intai picturile care va vor duce intr-o alta dimensiune, a mea, care asa cum va spuneam e compatibila cu energia ceainariei, astfel veti putea savura arta dar si ceaiurile si preparatele ceainariei. Va trebui sa mergeti sa vedeti picturile! Nu zambiti ca insist… Ca sa le intelegeti, sa ma intelegeti, va trebui sa le vedeti sa le pipaiti cu privirea si cu sufletul tusele de culoare, uleiurile, culorile in ulei pe panza.

Picturile sunt realizate in tehnica ulei/panza si sunt parti din lumina sufletului meu. Am culorile in ulei „in sange”, le iubesc stralucirea, misterul, imi vine usor sa pictez in uleiuri, pentru mine e natural, firesc. Tematica este diversa, predomina temele florale, gradinile cu flori, fantani si pergole, vase cu flori, paduri, stejari, femeile cosmice, fiinte pozitive, benefice, cu efect terapeutic pentru privitor.

Eu spun ca fiecare pictura are sufletul ei, parte din sufletul pictorului, si are un destin ajunge la anumiti oameni, in anumite case, asa spun si despre carti, pentru ca sunt si scriitoare. Am vazut ca unii oameni imbratiseaza cartile, le saruta atunci cand le primesc de la mine, iar altii sunt indiferenti, probabil le arunca, sau nu le citesc… Am expus in muzee, biblioteci, primarii, cafenele, ceainarii, vile, chiar si in aer liber, dar aici la Ceainaria Rendez-Vous picturile mele se incadreaza perfect in armonia locului, parca ar fi de o vesnicie acolo. In alte parti pareau stinghere, paleau, nu se potriveau cu locul in care erau expuse, aici par a fi acasa. (Viorica Hagianu – octombrie 2017)

Data actualizarii: 22/10/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close