Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Ceainaria Rendez-Vous este un loc placut, armonios alcatuit, cu mobilier, ornamente, culori si forme, mirosuri, gusturi, arome, ceainaria este un intreg care satisface organoleptic toate simturile, la acestea se adauga personalul amabil si zambitor. Ce mult valoreaza un zambet placut intr-o lume trista si incruntata, o vorba rostita cu amabilitate!

Ceainaria este situata pe Calea Floreasca 102, din minunatul Bucuresti. Aici vor fi expuse picturile mele in perioada 20 octombrie – 30 decembrie 2017, picturi pe care va invit sa mergeti si sa le vedeti. Daca sunteti oameni practici puteti bea un ceai, puteti manca prajituri delicioase in timp ce priviti picturile mele. Daca sunteti romantici, meditativi, sau chiar melancolici puteti sa „savurati” intai picturile care va vor duce intr-o alta dimensiune, a mea, care asa cum va spuneam e compatibila cu energia ceainariei, astfel veti putea savura arta dar si ceaiurile si preparatele ceainariei. Va trebui sa mergeti sa vedeti picturile! Nu zambiti ca insist… Ca sa le intelegeti, sa ma intelegeti, va trebui sa le vedeti sa le pipaiti cu privirea si cu sufletul tusele de culoare, uleiurile, culorile in ulei pe panza.

Picturile sunt realizate in tehnica ulei/panza si sunt parti din lumina sufletului meu. Am culorile in ulei „in sange”, le iubesc stralucirea, misterul, imi vine usor sa pictez in uleiuri, pentru mine e natural, firesc. Tematica este diversa, predomina temele florale, gradinile cu flori, fantani si pergole, vase cu flori, paduri, stejari, femeile cosmice, fiinte pozitive, benefice, cu efect terapeutic pentru privitor.

Eu spun ca fiecare pictura are sufletul ei, parte din sufletul pictorului, si are un destin ajunge la anumiti oameni, in anumite case, asa spun si despre carti, pentru ca sunt si scriitoare. Am vazut ca unii oameni imbratiseaza cartile, le saruta atunci cand le primesc de la mine, iar altii sunt indiferenti, probabil le arunca, sau nu le citesc… Am expus in muzee, biblioteci, primarii, cafenele, ceainarii, vile, chiar si in aer liber, dar aici la Ceainaria Rendez-Vous picturile mele se incadreaza perfect in armonia locului, parca ar fi de o vesnicie acolo. In alte parti pareau stinghere, paleau, nu se potriveau cu locul in care erau expuse, aici par a fi acasa. (Viorica Hagianu – octombrie 2017)

Data actualizarii: 22/10/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close