Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Scaunul de neatins de la Pizza Leggera

Scaunul de neatins

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante bucurestene din 2018, ocazie cu care rememoram intamplarile si momentele mai semnificative din cursul anului, facem niste bilanturi, tragem concluzii etc. Pentru anumite servicii sau particularitati marcante acordam si premii speciale sau mentiuni actorilor respectivi (restaurante sau persoane) in cadrul galei de premiere sau in afara ei.

Anul acesta am decis sa introducem si o categorie de evidentiere aparte, un fel de Zmeura de Aur. Ideea a venit in urma unei intamplari petrecute intr-un restaurant din Bucuresti, care intamplare mie mi s-a parut rupta dintr-un film (sau ceva de genul “vamera ascunsa”), pe de o parte, dar si reprezentativa pentru ceea ce inseamna servicii si relatia cu clientul, in general, intr-un local. Si ca merita sa fie analizata cu o oarecare atentie, desigur!

Am numit-o Faza anului in restaurantele bucurestene. Daca ne da cineva o sugestie pentru o denumire mai buna a acestei categorii, pe care intentionam sa o permanentizam, va fi foarte bine primita, si poate chiar recompensata cu o sticla cu vin bun sau cu o masa la restaurant.

Vom face o rubrica permanenta pe site cu astfel de intamplari din restaurante sau cu alte particularitati trimise de catre cititori, si la sfarsitul anului vom face o selectie cu cele mai neobisnuite/ interesante/ socante/ amuzante etc. dintre ele si le vom supune la vot, pentru a alege Faza anului in restaurantele bucurestene (sau cum se va numi aceasta categorie in pana la urma). Multumim dinainte pentru interes si pentru contributie!

Cel care va trimite „faza” care va castiga titlul de Faza anului in restaurantele bucurestene va primi o recompensa consistenta. Inca nu am stabilit premiile si „regulamentul”, dar voi reveni in curand cu detalii.

Dintre numeroasele intamplari la care am fost martor la mersul meu zilnic prin restaurantele bucurestene, am ales ca faza anului discutia halucinanta cu patronul italian al unei pizzerii de la Piata Romana, pe care am descris-o deja in fisa restaurantului sau Pizza Leggera – o putei gasi in detaliu acolo.

Va multumim din nou daca ne descrieti si ne trimiteti intamplari asemanatoare sau orice altceva care ar putea fi un subiect pentru faza anului si considerati ca ar fi bine sa fie cunoscut de catre cititori si de vizitatorii respectivului local, dar si de catre toti ceilalti, spre amuzament sau serioasa reflectie!

George Butunoiu

Data actualizarii: 15/05/2020

  • ID :

    Mor de drag că-i mai sperie câte cineva. În acest fel devine destul riscant pentru chelneri și patroni să-și mai elibereze frustrările pe clienți. Salut ideea ta de concurs, pentru că poate mobiliza pe toți cei care nu cred in „Protecția Consumatorului”! In mod cert, titlul nu poate rămâne acesta, fiind mai potrivit pentru o decizie la final de an.
    PS. Dacă erai o studentă drăguță nu te alunga nimeni 🙂

  • Oigbo :

    Categoria „Resto-cah”

  • Ami B. :

    Nu se mai aplica ” Clientul nostru.. Stapanul nostru? „

  • Dă-i un răspuns lui Oigbo Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close