Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS

Get enchanted by this year’s Christmas charm or enjoy a glamorous New Year’s Eve! Discover our varied selection of culinary delights and amazing recipes, in all our restaurants.

FESTIVE BRUNCHES

We bring you the magic spirit of the winter holidays with the Festive Brunch. Discover an amazing open buffet with various delights including dishes from both traditional Romanian and international cuisine, selection of sparkling wines, draught beer, house wine, soft drinks, water and coffee, cheerful ambiance with live music. For your children, we prepared a special Kid’s Corner with lots of surprises!

On 2nd, 09th and 16th of December 2018, in Dacia Felix Restaurant

Opening hours: 12:30-16:30

See the menu here

CHRISTMAS BRUNCH

It’s the most wonderful time of the year! Gather your friends and family for a memorable Christmas Day celebration at the Christmas Brunch! Enjoy a fabulous open buffet with a variety of delights from both Romanian and international cuisine, French wine Jacques Fleury, Prosecco, mulled wine, draught beer, soft drinks and coffee. The experience will be completed by live music.

For your children, we prepared a special Kid’s Corner with a super-secret guest: Santa Claus himself!

On 25th of December, opening hours: 12:30-17:00

Dacia Felix Restaurant

See the menu here

NEW YEAR’S EVE 2018-2019

We like to add sparkle and glamour to all our celebrations and this New Year’s Eve is not an exception!

Start the evening with an elegant dinner, away from the crowded city, with family and friends. Enjoy a gala dinner at the best steakhouse in town, Prime Steaks & Seafood! You can also celebrate the New Year’s Eve in a warm setting, enjoying east Mediterranean specialties in the Sharkia restaurant.

If Italian specialties are your weakness, in Caffe Citta we selected the most tasteful dishes and put them all together in a special New Year’s Eve Menu!

Ginger Sushi Bar & Lounge is the new place in town to sushi and the ultimate state-of-the-art designed location for you to enjoy!

See all the New Year’s Eve menus, from all our restaurants, here

THE DATE NEW YEAR’S EVE PARTY – OCEAN’S NINETEEN

On 31st of December, join Ocean’s nineteen New Year’s Eve party held at Mezzanine floor and organized by the date.

ACCESS TICKET:

440 LEI/PERSON access to the party, unlimited drinks 22:00-04:00

640 LEI/PERSON access to the party, buffet 22:00-02:00 and unlimited drinks 22:00-04:00

840 LEI/ PERSON access to the VIP area with table seating, plate menu, selected selected drinks unlimited 22:00-04:00

10% discount offer for 10 or more tickets.
Prior reservation is mandatory.

ACCESS TICKET FOR HOTEL GUESTS:
390 LEI/PERSON

Details and bookings at
Vlad Mihalachioiu +40 749 472 687

1ST DAY OF 2019 BRUNCH

On 1st of January 2019 pamper yourself with a nice and varied brunch, right in the city center of Bucharest. A lot of tasteful specialties, take a look here. (Press release – December 2018)

Data actualizarii: 05/12/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close