Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS

Get enchanted by this year’s Christmas charm or enjoy a glamorous New Year’s Eve! Discover our varied selection of culinary delights and amazing recipes, in all our restaurants.

FESTIVE BRUNCHES

We bring you the magic spirit of the winter holidays with the Festive Brunch. Discover an amazing open buffet with various delights including dishes from both traditional Romanian and international cuisine, selection of sparkling wines, draught beer, house wine, soft drinks, water and coffee, cheerful ambiance with live music. For your children, we prepared a special Kid’s Corner with lots of surprises!

On 2nd, 09th and 16th of December 2018, in Dacia Felix Restaurant

Opening hours: 12:30-16:30

See the menu here

CHRISTMAS BRUNCH

It’s the most wonderful time of the year! Gather your friends and family for a memorable Christmas Day celebration at the Christmas Brunch! Enjoy a fabulous open buffet with a variety of delights from both Romanian and international cuisine, French wine Jacques Fleury, Prosecco, mulled wine, draught beer, soft drinks and coffee. The experience will be completed by live music.

For your children, we prepared a special Kid’s Corner with a super-secret guest: Santa Claus himself!

On 25th of December, opening hours: 12:30-17:00

Dacia Felix Restaurant

See the menu here

NEW YEAR’S EVE 2018-2019

We like to add sparkle and glamour to all our celebrations and this New Year’s Eve is not an exception!

Start the evening with an elegant dinner, away from the crowded city, with family and friends. Enjoy a gala dinner at the best steakhouse in town, Prime Steaks & Seafood! You can also celebrate the New Year’s Eve in a warm setting, enjoying east Mediterranean specialties in the Sharkia restaurant.

If Italian specialties are your weakness, in Caffe Citta we selected the most tasteful dishes and put them all together in a special New Year’s Eve Menu!

Ginger Sushi Bar & Lounge is the new place in town to sushi and the ultimate state-of-the-art designed location for you to enjoy!

See all the New Year’s Eve menus, from all our restaurants, here

THE DATE NEW YEAR’S EVE PARTY – OCEAN’S NINETEEN

On 31st of December, join Ocean’s nineteen New Year’s Eve party held at Mezzanine floor and organized by the date.

ACCESS TICKET:

440 LEI/PERSON access to the party, unlimited drinks 22:00-04:00

640 LEI/PERSON access to the party, buffet 22:00-02:00 and unlimited drinks 22:00-04:00

840 LEI/ PERSON access to the VIP area with table seating, plate menu, selected selected drinks unlimited 22:00-04:00

10% discount offer for 10 or more tickets.
Prior reservation is mandatory.

ACCESS TICKET FOR HOTEL GUESTS:
390 LEI/PERSON

Details and bookings at
Vlad Mihalachioiu +40 749 472 687

1ST DAY OF 2019 BRUNCH

On 1st of January 2019 pamper yourself with a nice and varied brunch, right in the city center of Bucharest. A lot of tasteful specialties, take a look here. (Press release – December 2018)

Data actualizarii: 05/12/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close